A Plague Tale: Innocense launch trailer – release morgen 14 mei

A Plague Tale: Innocence is vanaf morgen 14 mei te spelen op PC, PlayStation 4 en Xbox One! De Ratgame is ontwikkeld door Asobo Studio en kost € 45,- via Steam. A Plague Tale: Innocence vertelt een grimmig en emotioneel verhaal, met een mix van gameplay, sotry en avontuur. Volg Amicia en haar kleine broertje Hugo, terwijl ze proberen een harde, brutale wereld te overleven die geteisterd wordt door oorlog en de Zwarte Dood. Op de vlucht voor de Inquisitie en omringd door onnatuurlijke zwermen ratten.

Game Director Kevin Choteau zegt het volgende over de story van Plague Tale:

“Op de ratten na staat het verhaal van Hugo en Amicia voorop. Het is de botsing tussen de onschuld van twee kinderen en hun relatie, en de rest van de wereld: een historisch ruwe Middeleeuwen, nog wreder gemaakt door de ratten en een vrij bijzondere Inquisitie.”

Wat denk jij? Is de game iets dat jij gaat spelen? Let me know in de comments!

 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in