Animal Crossing Switch (2019) – wishlist en mogelijke release

Animal Crossing Switch is onderweg: dat is gelukkig een zekerheid! Animal Crossing 2019 wordt ’t ook wel genoemd – omdat de game zeker weten dit jaar uitkomt. Er is helaas echter nog weinig informatie beschikbaar. Daarom heb ik hier alvast wat dingetjes op een rijtje gezet, zoals de features die ik graag zou zien en de mogelijke (maar onwaarschijnlijke) release date!

 

Wat kun je doen in Animal Crossing?

De Animal Crossing games zijn sinds de eerste release al razend populair onder een divers publiek. Er is namelijk van alles te doen. In de games kun je bijvoorbeeld je eigen huis uitbreiden en inrichten met talloze meubels, kleden, accessoires en meer.

Vang insecten, of ga toch vissen! Per seizoen vind je weer verschillende beestjes om te vangen. Maar zelfs per dagdeel zijn er grote verschillen – en het is zelfs afhankelijk van het weer! De vissen en insecten die je vangt kun je verkopen aan Tom Nook (soms voor heftige zakken Bells), maar je kunt ze ook doneren aan het museum. Of natuurlijk ten toon stellen in je eigen huis. Whatever floats your boat. 

animal crossing fishing

Wordt een rijke baas en koop een kroon (of zelfs een gouden troon) om dat te laten zien en laat je door niets tegenhouden. Koop een slingshot en schiet vliegende pakketjes uit de lucht om talloze collectibles en easter eggs van andere Nintendo games te verzamelen.

In Animal Crossing houdt de fun nooit op. Mocht je nog nooit een van deze games gespeeld hebben, dan is 2019 misschien wel jouw moment om je teen in het water te steken. Want Animal Crossing voor de Switch komt eraan! Wanneer de exacte release datum is – en welke features de nieuwe Animal Crossing game allemaal heeft – dat is nog onbekend. Hier vind je in ieder geval de dingen die ik graag zou willen zien in de nieuwe game.

 

Nieuwe dingen in Animal Crossing Switch 2019

Met welke toevoegingen, verbeteringen en updates Animal Crossing voor de Nintendo Switch gaat komen, dat is nog onbekend. Fans tasten momenteel in het duister, maar hebben wel al enkele ideeën van dingen die ze zelf graag zouden willen zien.

En ik natuurlijk ook. Zoals…

1. Sterkere graphics en een volle 3D omgeving

Geweldige graphics zijn altijd tof (mits de gameplay ook in orde is). Maar ook de muziek en ambient sounds van Animal Crossing maken de game tot wat het is. De originele feeling van de game moet uiteraard wel intact blijven, maar wie weet kan erop verbeterd worden.

2. Een uitgebreider tuinier systeem

Bloemetjes en fruit planten in Animal Crossing is leuk, maar het zou tof zijn als hier iets meer mini-game elementen omheen zitten. Bijvoorbeeld tuinier wedstrijden, maar ook dat je kunt zien hoe veel dagen je nodig hebt om een fruitboom te laten bloeien. Of hoe veel water een bepaald bloemetje nodig heeft.

3. Dorpsbewoners met meer uiteenlopende persoonlijkheden

Animal Crossing kan soms erg ”zacht” zijn. Dat is een groot deel van de charme van deze game, maar ik zou het toch graag anders zien. Bijvoorbeeld door misschien wat betere / sterkere (meer grimmige) achtergrondverhalen. En dus meer ”echte” villagers, in plaats van de altijd rooskleurige diertjes. Misschien ben ik daar de enige in, maar het lijkt mij vet!

 

animal crossing new leaf

4. Sneller de carpets en walls kunnen zien

Een van de dingen waar ik ongeduldig van word in Animal Crossing games is dat je een (korte) dialoog moet doorlopen om te zien hoe een nieuwe vloer of muur eruit ziet. Dat kan anders! Bijvoorbeeld met één knopje om een preview te krijgen.

5. De lengte zien van de beestjes en visjes die je vangt

Argh! Nog zo’n klein dingetje. Wanneer je een vis of insect vangt, dan is het handig om te zien hoe groot het beestje is. Bijvoorbeeld voor fishing tournaments.

6. Quality of life verbeteringen

Zoals een beter menu met meer dialoog opties (die zijn lang niet altijd even duidelijk). Maar natuurlijk ook meer customization opties om je eigen character mee te bouwen. Die zijn altijd welkom!

Wie weet hoe Animal Crossing voor de Switch uit gaat pakken. Deze bovenstaande onderdelen zouden de game voor mij in ieder geval nóg beter maken.

 

Animal Crossing Switch 2019 release datum

Een harde release datum voor Animal Crossing Switch 2019 is er helaas nog niet. Fans speculeren dat de game vanaf september kan worden ge-preordered. De laatste Animal Crossing game; Animal Crossing New Leaf kwam uit in 2012 voor de Nintendo 3DS. Hoog tijd voor het nieuwe deel, dus! Thelootgaming.com zet de Animal Crossing Switch release datum voor september 2019.

LET OP: speculatie is speculatie en het kan zo maar zijn dat deze voorspelling een complete misser is. (Maar ik hoop natuurlijk dat het waar is!)

Meer over de release datum zullen we rond de E3 van 2019 te horen krijgen.

De announcement trailer voor Animal Crossing 2019 voor de Switch kun je hier bekijken.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in