Apex Legends 15 (makkelijke) tips om je gameplay te verbeteren!

0
3219
apex legends tips

Apex Legends tips! Want je game verbeteren doe je ook door af en toe te lezen 😉

Er zijn al spelers die wedstrijden domineren en indrukwekkende statistieken ophangen, en dat legt de druk op de minder ervaren spelers om te proberen en te verbeteren.

Wat de zaken nog gecompliceerder maakt, is dat Apex Legends complexe shit bevat die niet is gezien in eerdere games.

En dat is nice.

Hieronder hebben we weer een aantal Apex Legends tips en tricks voor je opgesomd. Up your game!

 

Tip #1: Land samen (maar ook weer niet)

Het landingssysteem in dit spel laat alle drie de teamleden bij elkaar blijven totdat ze elkaar raken. Samen blijven is een goede strategie, maar spelers moeten bij de allerlaatste seconde vertakken omdat landen op dezelfde exacte plek niet echt nuttig is in verband met gear verzamelen. Verspreiden = meer wapens en ammo voor je team.

Tip #2: Maak eerst een buit van de belangrijke dingen

Wanneer je landt, zoek altijd naar Armor, Helm, wapen en munitie, omdat ze alle vier nodig zijn om de vroege gevechten met het spel te overleven.

Tip #3: Ga voor headshots

De headshot-multipliers voor bijna elk wapen zijn pittig goed, zelfs als de vijandelijke speler een helm draagt. Dit maakt het erg de moeite waard om te gaan voor headshots, vooral bij vroege game-engages.

Tip #4: Gebruik beweging in je voordeel

Beweging in dit spel is erg belangrijk en kan worden gebruikt om onwetende vijanden te elimineren. Aarzel niet om rond spelers te flankeren, want velen verwachten het niet en kunnen gemakkelijk in de rug worden geschoten.

apex legends tips

Tip #5: Holster je wapen tijdens het hardlopen

Je kunt je wapen altijd vasthouden om sneller rond te sprinten.

Tip #6: Begrijp kleuren hitmarkers

De kleur van hitmarkers laat zien welk type wapen een speler gebruikt, wat je kan helpen het vuurgevecht te benaderen met een betere strategie.

Tip #7: Het is niet de moeite waard om vijanden af te maken

In tegenstelling tot andere Battle Royal game, is het niet de moeite waard om tijd en munitie te verspillen aan het verslaan van spelers. Daarmee bedoelen we wanneer een enemy player op de grond ligt, natuurlijk. In plaats daarvan kun je ze gebruiken als aas om de resterende buddies te helpen.

Tip #8: Haast je niet om teamgenoten nieuw leven in te blazen

Om dezelfde redenen zou je je niet moeten haasten om teamgenoten te laten herleven omdat vijanden je zouden kunnen uitdagen. Richt je gewoon op het verslaan van de vijandige spelers en je kunt later je teamgenoten laten respawnen als het moet.

apex legends tips

Tip #9: Wees niet bang om je vaardigheden te gebruiken

Het bewaren van de vaardigheden van je legende is het niet waard als je het niet overleeft om het later te gebruiken. Omdat de vaardigheden relatief snel oplopen, is het altijd de moeite waard om de overhand te krijgen.

Tip #10: Gebruik Shield Cells eerst

Shield Cell moet altijd als je primaire gezondheidsitem worden gebruikt, omdat het drie seconden duurt om je 25 gezondheid te geven terwijl de spuit voor health vijf seconden duurt. En bovendien kun je zelfs geen spuiten gebruiken totdat je Armor toch gebroken is! Eerst Shield Cells gebruiken dus.

Tip #11: Gebruik het Ping-systeem

Een van de beste eigenschappen van Apex Legends is het Ping-systeem, dat je kunt gebruiken om buit, vijanden en routebeschrijvingen naar teamgenoten aan te wijzen zonder een woord te zeggen.

Tip #12: Schuif altijd wanneer je bergafwaarts gaat

Wanneer je een helling naar beneden afloopt, kun je de crouch-knop ingedrukt houden om naar beneden te glijden, wat altijd een snellere optie is dan rennen.

apex legends tips

Tip #13:  Alleen attachments oppakken die je nodig hebt

Niet elke attachment past op elk wapen, dus wanneer je een rood bordje ziet wanneer je een attachments nadert, betekent dit dat je geen compatibel wapen hebt en dus heeft het geen zin om de attachment op te pikken.

 

Tip #14:  Kies wapens die elkaar aanvullen

Aangezien je maar twee wapens tegelijk kunt vasthouden, kun je het beste degenen kiezen die elkaar aanvullen. Een goede benadering is er een voor vuurgevechten op korte afstand en een voor opdrachten op langere afstand.

 

 

En de laatste Apex Legends tip: ga die gunfights aan! De enige manier om écht beter te worden in Apex Legends is oefenen, oefenen, oefenen. En dat heeft alles te maken met mikken en schieten.

 

Heb je zelf Apex Legends tips die je mist in deze lijst? Deel ze hier en help een ander!

 

 

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in