Apex Legends Battle Pass en seizoen 1 begint morgen!

“What others call dangerous, Legends call Tuesday. Season 1: Wild Frontier coming at 10:00AM Pacific tomorrow”

Aldus de officiële Twitter van Respawn! De Apex Legends Battle Pass is hier en lanceert samen met seizoen 1. 19 maart om 18:00 uur ’s avonds is de officiële release datum van seizoen 1. Vanaf morgen kunnen we dus weer keihard de strijd aangaan – maar dit keer met alle perks en voordelen van de Battle Pass.

 

 

Wat krijg je bij de Apex Legends Battle Pass?

Het lijkt er op dat we aan de start van seizoen 1 weer beginnen op level 1. Of dat betekent of je ook weer opnieuw alle loot boxes kunt halen, dat lijkt op dit moment inderaad het geval!

De Battle Pass van Apex Legends kent meerdere niveaus, welke je bereikt door simpelweg te levelen. In dit eerste seizoen zijn er diverse nieuwe skins, welke je waarschijnlijk alleen in dit seizoen kunt behalen. De onderstaande unlock je direct wanneer je de Pass aanschaft!

 

apex legends wild frontier skins

 

Meer dan 100 unieke items

Met de aftrap van Apex Legends seizoen 1 komen er meer dan 100 nieuwe items naar de game. Hierbij kun je denken aan quips, trackers, cards, Legend skins, weapon skins en meer. Een volledig overzicht van elke reward vind je hier op de officiële site. Hieronder alvast een preview van de rewards die je verdient tussen level 45 en 50.

apex legends seizoen 1 rewards

Dat lijkt verdacht veel op een Octane skin, als je het mij vraagt!

 

“Gratis” Apex Coins bij de Pass

Wanneer je genoeg levels behaald met de Battle Pass, dan kun je de Pass voor het volgende seizoen in Apex Legends kopen met de coins die je middels het levelen hebt behaald. In totaal krijg je via de Battle Pass namelijk 1000 Apex Coins. Dat betekent dus dat (als je veel speelt) dat je maar één keer de Pass hoeft te kopen. Nice!

 

Battle Pass Bundle

Je kunt de normale seizoen 1 Battle Pass kopen voor 950 Apex Coins, ofwel € 9,50. Er is echter nog een tweede variant, namelijk de Battle Pass Bundle. Wat je hiermee krijgt? Dezelfde seizoen 1 Battle Pass plus de 25 eerste levels. Zodat je alvast 25 loot boxes kunt openen (denk ik!). Deze kost 2800 Apex Coins, ofwel € 28,-. Persoonlijk speel ik liever zelf, in plaats dat ik betaal voor levels. Maar ieder z’n ding!

apex legends battle pass kopen

 

Apex Legends seizoen 1: Wild Frontier

Het eerste seizoen van Apex Legends heet Wild Frontier. Ook wanneer je de Battle Pass niet koopt, zijn er een aantal nieuwe dingen om van te profiteren. Zo krijg je 5 Apex Packs, een nieuwe Wild Frontier skin en 18 nieuwe trackers voor je Legends. Die krijg je natuurlijk ook als je de Pass wel aanschaft.

Wanneer seizoen 1 voorbij is, dan houd je natuurlijk alle spullen, skins, etc. die je hebt verkregen tijdens het seizoen.

 

Wat als je de Battle Pass pas later in het seizoen koopt?

Respawn has got you covered. Mocht je de Pass later in het seizoen kopen, maar je hebt ondertussen wel gespeeld en ben dus levels omhoog gegaan – dan krijg je alle bonussen van de Pass retroactief op je account, zodra je de Pass koopt. Handig!

 

Wil je de discussie rondom Apex Legends’ seizoen 1 Battle Pass volgen? Check dan deze Reddit post met de officiële aankondiging.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in