Apex Legends leaks: nieuwe playable characters komen er aan

Een nieuwe, super interessante Apex Legends leak over playable characters is gevonden door Twitter gebruiker ‘Shrugtal’! Zoals bij veel grote games wordt er ook bij Apex Legends veel datamining gedaan door fans. Meestal zodat ze een sneak peek kunnen krijgen van wat er allemaal te gebeuren staat.

Het lijkt erop dat Apex Legends leaks en datamining zeker geen uitzondering zijn voor de dataminers.

 

Dataminers zijn hard aan het werk geweest om dingen achter de schermen uit Apex te halen en ze schijnen twee nieuwe playable Legends te hebben gevonden. Hun abilities en traits hebben ze uit de code weten te sleutelen. Dit kan natuurlijk nog veranderen voordat deze characters echt in het spel zijn, maar tot nu toe hebben ze de onderstaande twee heroes gevonden.

Apex Legends nieuwe heroes

 

Apex Legend Octane: Een legend die een soort van Stimpack ability heeft. In Titanfall (de andere game van Respawn, welke in hetzelfde universum als Apex Legends afspeelt) verdubbelt de Stimpack ability tijdelijk de snelheid van je character en healt deze na verloop van tijd. Zoals met andere characters in Apex Legends, is ook deze skill direct uit Titanfall te herkennen. Andere voorbeelden zijn Mirage’s hologram en Pathfinder’s enterhaak.

Update: de abilities van Apex Legends’ OCTANE zijn nu gevonden! Klik de link voor het artikel. 

 

Apex Legend Wattson: Duidelijk iets te maken met elektriciteit – en misschien tracking zoals Bloodhound? Dat is nog onbekend. Zijn ability is blijkbaar een soort van Tesla Trap: een elektrische val om vijanden te slowen en te beschadigen.

 

Octane en Wattson staan (waarschijnlijk!) gepland voor aankomende zomer. De tijd zal leren of dit echt zo is.

In sound files van Apex Legends is data gescraped. Daaruit zijn deze twee nieuwe playable characters gevonden. Hieronder de tweet van twitteraar Shrugtal, die de leak ontdekte.

Ook zijn er diverse andere datapunten te zien, zoals het lopen op verschillende ondergronden. We gaan nog zien wat dat te betekenen heeft! Nieuwe maps misschien?

Nog meer Apex Legends nieuwe wapens en heroes

Naast Octance en Wattson is nog een lijst ontdekt (zonder verdere gegevens of data over abilities). De onderstaande namen kunnen wapens zijn, playable heroes, of iets anders.

 

  • Crypto
  • Husaria
  • Jericho
  • Nomad
  • Prophet
  • Rampart
  • Rosie
  • Skunner

 

De tijd zal het leren, maar ik denk dat er alsmaar meer nieuwe playable heroes aan het roster van Apex Legends worden toegevoegd. Net als League of Legends, Overwatch en Heroes of the Storm. EA zal daar ongetwijfeld winst op willen halen – en geef ze eens ongelijk. Laten we echter hopen dat er in Apex Legends weinig ”power creep” plaatsvindt en daarmee ook geen pay to win sh*t.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in