Apex Legend roadmap 2019

Apex Legends is de nieuwste hip-en-happening IP van EA. Apex Legends is in principe Fortnite 2.0 – maar dan goed (don’t shoot the messenger, wij vinden Fortnite simpelweg een k** spel).

De game is nog maar een week jong, maar telt nu al meer dan 25 miljoen spelers. Niet normaal!

De stijgende populariteit van de game is niet verrassend. EA heeft met scherpe ogen gekeken naar het succes van Fortnite en heeft met Apex Legends een soort sterkere, grote broer neergezet. De markt voor deze BR games (Battle Royale games) is vandaag de dag erg groot. Waarom? Niet alleen omdat het spannend is om te spelen en naar te kijken (Twitch kijkcijfers schieten door het dak), maar ook omdat Apex Legends volledig gratis is om te spelen!

Daardoor downloaden zowel jong als oud deze game massaal.

En geef ze eens ongelijk!

Apex Legends roadmap

apex legends roadmap 2019

Apex Legends is tot nu toe erg tof om te spelen. De ontwikkelaar Respawn heeft vorige week een roadmap vrij gegeven waarin alle ontwikkelingen staan welke de game gaat meemaken de komende tijd. Zo komt er een ranked mode, worden er meer Legends beschikbaar gesteld en het belangrijkste:

Meer wapens en loot!

 

In de video hieronder vind je enkele Apex Legends tips – zowel voor beginners als gevorderden een aanrader!

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Lees ook dit: