Apex Legends Octane leak: abilities en skills zijn gevonden

SPOILERS: het nieuwste Apex Legends character; Octane is gevonden. Vorige week noemden we Octane en Wattson al in ons andere artikel, maar nu is er meer informatie over Apex Legends’ Octane vrijgekomen.

De nieuwste playable Legend in Apex Legends heet Octane omdat het een ”adrenaline junkie” achtig character is. De skills van deze Legend staan hiervan in het thema.

 

Apex Legends Octane abilities geleaked

Zo heeft Octane een passive die Swift Mend heet, waarbij hij (langzaam) zijn hp terugkrijgt wanneer hij niet in combat is. Ideaal dus voor mensen die wat passiever spelen, of snel achter beschutting willen duiken om gezondheid te herstellen.

De active ability van Octane is Adrenaline Junkie. Met deze skill offer je 10% hp op, waardoor je 8 seconden lang 30% sneller kan rennen. Super waardevol voor wanneer je even een boost nodig hebt.

De ultimate ability heet Launch Pad en doet vermoeden naar de launch pad van Fortnite. Pittig cool als dat zo is! Een platform welke je kan neerzetten en waar je teammates de lucht in worden geslingerd. Vanuit de lucht kun je natuurlijk een nieuwe strategische plek vinden om te landen. Of je vijanden van boven bespieden.

apex legends octane abilities leak

Hoe ziet Octane eruit?

Aan de afbeelding te zien is Octane een android; half mens, half robot. Wellicht heeft hij door een ongeluk zijn benen verloren (het is tenslotte een adrenaline junkie) en zijn deze vervangen door robot benen.

Er is nog niets over het achtergrondverhaal van de Octane gelekt. We zullen daar dus nog even op moeten wachten.

Octane release datum Apex Legends

ALS Octane inderdaad de allereerste nieuwe Legends ie die vrijkomt, dan zal dit gebeuren tijdens seizoen één, welk in maart begint. In maart komt tevens de Battle Pass uit, waar de nieuwe hero misschien wel een onderdeel van is? We zullen zien. Of de Legend direct beschikbaar zal zijn met het nieuwe seizoen, of later, is onbekend.

Octane is overigens niet de enige hero die is geleaked, zoals je kon lezen in ons andere artikel de andere heroes zijn:

  • Wattson
  • Crypto
  • Husaria
  • Jericho
  • Nomad
  • Prophet
  • Rampart
  • Rosie
  • Skunner

 

Meer Apex Legends leaks komen er ongetwijfeld aan

Houdt de leaks wel een beetje met een korreltje zout, tenminste totdat alles bevestigd is. De leak van Octane lijkt echter zeer legit, dus zal hij waarschijnlijk de eerste echte nieuwe Legend zijn die we gaan zien!

Meer nieuws over nieuwe characters komt er ongetwijfeld snel aan.

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Logitech G stapt in als e-racingpartner bij online raceprogramma “RACEMAKKERS”

Leusden, 2 juli 2020 - Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), en toonaangevend innovator op het gebied van gamingtechnologieën en...

Jagex groeit vijf jaar op rij, met recordomzet van 110,9 miljoen pond

De inkomsten stijgen met bijna 20% op jaarbasis en leveren de beste resultaten ooit op Het totaal aantal abonnees steeg dit jaar met bijna een...

ROG Strix G17 met RTX 2070 Super is nu beschikbaar in Nederland

Amsterdam, 23 juni 2020 - In navolging van de release van de ROG Strix G15 brengt Republic of Gamers vandaag de Strix G17 uit in...

Drie nieuwe EA Originals!

REDWOOD CITY, Calif. - 19 juni 2020 - Vandaag, tijdens EA Play Live onthulde Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) drie nieuwe EA Originals-games en bevestigde...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here