Apex Legends seizoen en Octane: skills en meer

Na de aankondiging van de Apex Legends Battle Pass en seizoen 1 van gisteren, is het stof een klein beetje gezakt. Sommige spelers vinden de Pass een goede deal, anderen vinden de rewards niet voldoende. Ook op Reddit en Twitter zijn de meningen verdeeld.

Hoe we ook denken over wat er in de Battle Pass zit – er is ander goed nieuws! Namelijk Apex Legends’ nieuwste playable character: Octane. Hoewel de skills van Octane nog niet op de officiële website zijn te vinden, konden we op Sony’s Playstation blog al het een en ander lezen over de nieuwe hero.

 

HP ruilen voor snelheid

De ”main ability” en meest indrukwekkende vaardigheid van Octane is dat hij health kan inwisselen voor snelheid. En het is nog een pittige boost ook! De skills heet ‘Adrenaline Junkie’ en door zijn passive ability waarmee hij automatisch gezondheid genereert kun je Adrenaline Junkie vaak gebruiken.

 

Octane ultimate ability

Octane zijn ultimate ability heet ‘Launch Pad’ en laat je hele team de lucht in vliegen op zoek naar een goede plek om te landen (of om vanuit de lucht je enemies te verrassen).

Enige tijd terug schreef ik over de gelekte Octane’s abilities – en die blijken nu toch juist te zijn. Altijd fijn wanneer een leak klopt.

 

apex legends octane en mirage

Hoe kun je Octane vrijspelen?

Met het nieuwe seizoen komt de nieuwe Legend Octane naar de game. Vorige week werd nog gespeculeerd dat Octane misschien bij de Battle Pass inbegrepen zou zitten. Nu blijkt echter dat Octane net zoals Mirage en Caustic kan worden verkregen middels Coins.

Octane kun je dus kopen met 750 Apex Coins, of met 12000 Legend Coins (de rode Coins die je krijgt als je levelt). Mocht je geen geld willen uitgeven, dan kun je dus Legend Coins sparen. Om 12000 Legend Coins te verkrijgen, moet je 20 levels stijgen.

Voor de duidelijkheid: je hebt NIET de Battle Pass nodig om Octane te unlocken.

 

Het achtergrondverhaal

Octavio ”Octane” Silvia doet mee aan de Apex Games om zijn zoektocht naar de ultieme adrenalinekick te volbrengen. Wat vind je van de eerste nieuwe hero van Apex Legends? En wat zijn jouw gedachten over de Battle Pass? Vanaf vanavond 18:00 uur kunnen we beiden zelf uitproberen! Ga er maar vanuit dat je in elke game 20 Octane’s gaat tegenkomen.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in