Apex Legends update: nieuwe characters (looks) datamined (spoilers)

Apex Legends dataminers blijven doorgaan met graven in de data. Dataminer Shrugtal heeft in de afgelopen weken al diverse toevoegingen aan Apex Legends aan het licht gebracht.

Nu bleek vanochtend uit deze Reddit post dat Shrugtal nieuwe data heeft gevonden, namelijk hoe alle upcoming Apex Legends characters eruit zien!

HIERONDER PITTIGE SPOILERS VOOR DE NIEUWE CHARACTERS. ALS JE LIEVER NIET NU AL WIL ZIEN HOE DE NIEUWSTE PLAYABLE APEX LEGENDS CHARACTERS ERUIT ZIEN, KLIK DAN WEG.

 

Apex Legends: alle nieuwe Legends

ape legends nieuwe legends datamined

Damn, het zijn er nogal wat! In ons laatste artikel over Apex Legends Octane spraken we ook van deze namen. En daarvoor ook, in dit artikel. Zoals je kunt zien op deze datamined afbeelding lijkt de nieuwste bevestigde character – Octane – inderdaad precies op de Octane in deze afbeelding. Toeval? Vast niet. 

 

Abilities, passives en ultimates

Wat we nog niet kunnen zien, dat zijn de abilities van de nieuwe Legends. Dat zou misschien ook wel iets te gek zijn. Het is echter slechts een kwestie van tijd, voordat dataminers zoals Shrugtal de info gaan vinden.

Het lijkt erop dat de datamined informatie correct is, maar neem het nog maar met een korreltje zout. Zeker weten doen we het tenslotte nooit, totdat Respawn besluit iets te bevestigen of de Legends te lanceren. Of Respawn er blij mee is dat deze data is gelekt, dat valt nog te bezien.

Het zou mij ook niets verbazen als Respawn dit expres lekt. Gratis publiciteit en hype: niks mis mee.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in