Apex Legends update: nieuwe characters (looks) datamined (spoilers)

Apex Legends dataminers blijven doorgaan met graven in de data. Dataminer Shrugtal heeft in de afgelopen weken al diverse toevoegingen aan Apex Legends aan het licht gebracht.

Nu bleek vanochtend uit deze Reddit post dat Shrugtal nieuwe data heeft gevonden, namelijk hoe alle upcoming Apex Legends characters eruit zien!

HIERONDER PITTIGE SPOILERS VOOR DE NIEUWE CHARACTERS. ALS JE LIEVER NIET NU AL WIL ZIEN HOE DE NIEUWSTE PLAYABLE APEX LEGENDS CHARACTERS ERUIT ZIEN, KLIK DAN WEG.

 

Apex Legends: alle nieuwe Legends

ape legends nieuwe legends datamined

Damn, het zijn er nogal wat! In ons laatste artikel over Apex Legends Octane spraken we ook van deze namen. En daarvoor ook, in dit artikel. Zoals je kunt zien op deze datamined afbeelding lijkt de nieuwste bevestigde character РOctane Рinderdaad precies op de Octane in deze afbeelding. Toeval? Vast niet. 

 

Abilities, passives en ultimates

Wat we nog niet kunnen zien, dat zijn de abilities van de nieuwe Legends. Dat zou misschien ook wel iets te gek zijn. Het is echter slechts een kwestie van tijd, voordat dataminers zoals Shrugtal de info gaan vinden.

Het lijkt erop dat de datamined informatie correct is, maar neem het nog maar met een korreltje zout. Zeker weten doen we het tenslotte nooit, totdat Respawn besluit iets te bevestigen of de Legends te lanceren. Of Respawn er blij mee is dat deze data is gelekt, dat valt nog te bezien.

Het zou mij ook niets verbazen als Respawn dit expres lekt. Gratis publiciteit en hype: niks mis mee.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Alleen al voor The Grand Tour zou je een abonnementje op Amazon nemen

Sinds het ontslag van Jeremy Clarkson bij de BBC is Top Gear niet meer het programma zoals we dat kenden. Maar Clarkson en zijn...

Deze games komen op de markt in 2021

2020 was een vreemd jaar in het algemeen, maar voor de game industrie was het best goed. Zo werd de Final Fantasy 7 Remake...

Bizar: check deze hacker films uit het pre-internet-tijdperk

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar nog niet zo heel lang geleden waren mobieltjes en laptops onzichtbaar op het witte doek. Men...

Op reis als Musical Nomad

Over de digital nomad is al veel gezegd en geschreven. Maar kun je ook een musical nomad zijn? Als muzikant bijvoorbeeld door Europa trekken...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here