Blizzcon 2019 aangekondigd: 1 & 2 november

0
2555
blizzcon 2019

Het jaarlijkse event van Blizzard: Blizzcon is zojuist aangekondigd. Activision Blizzard zal op 1 & 2 november haar evenement hosten in Anaheim, Californië. Tickets voor Blizzcon 2019 zijn via het officiële kanaal te koop op 4 mei en op 8 mei. De normale prijs is $ 230,- USD en de tickets worden dus op twee verschillende dagen in twee ”batches” verkocht. Informatie over virtual tickets is er nog niet, maar deze zullen later dit jaar onder de aandacht worden gebracht.

Het Blizzcon weekend staat zoals gewoonlijk weer vol in het thema van games, esports, cosplay en het laatste Blizzard nieuws. Misschien horen we wel iets over Diablo 4, World of Warcraft: Classic, of over andere toffe projecten waar Blizzard mee bezig is. Laten we echter hopen dat het niet wéér een mobile game aankondiging is.

 

Bijzonder: 25 jaar Warcraft

Blizzard viert tijdens Blizzcon 2019 ook iets bijzonders, namelijk het 25-jarige bestaan van het Warcraft universum. Om dat te vieren krijg je als aanwezige één van de twee onderstaande beeldjes. Welk beeldje je wil, dat moet je gelijk aangeven wanneer je een Blizzcon 2019 ticket koopt.

blizzcon 25 jaar warcraft

Beeld: Blizzard

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in