Borderlands 3: Mask of Mayhem en wat we tot nu toe weten

Mayhem is coming! Borderlands 3 is onderweg en hyped de fans flink op met de teaser trailer die gisteravond werd onthuld. De release datum wordt ingeschat op herfst 2019, maar laten we nog niet te vroeg juichen. Hopelijk horen we vanavond tijdens de officiële aankondiging meer. Voor nu heb ik alvast wat dingen op een rijtje gezet, zoals de geheime code die in de teaser trailer te vinden is!

 

Borderlands 3 everything we know:

  • Oude characters zoals Siren, Angel en Vaughn lijken in de trailer te zitten – en lijken dus terug te komen in de nieuwe game
  • Het lijkt er op dat de game exclusief verkrijgbaar is via de Epic Store
  • Borderlands 3 krijgt geen Battle Royale, aldus Randy Duval van Gearbox
  • Het is nog niet bekend of Claptrap in de game verschijnt

Zoals je ziet: er is nog weinig bekend. Vanavond weten we meer. Maar de HYPE is hier!

via GIPHY

 

Borderlands 3 teaser trailer

Check hier de teaser trailer voor Mask of Mayhem. Er wordt nog weinig onthuld, maar de trailer is in ieder geval heel dik geanimeerd! Wel zien we enige terugkerende characters. Herken jij ze?

 

Geheime code in de Mask of Mayhem trailer

Voor Borderlands 2 spelers zit er een surprise in de trailer. Namelijk de onderstaande code, welke je in kunt voeren in Borderlands 2 om een skin te krijgen.

C35TB-WS6ST-TXBRK-TTTJT-JJH6H

Wanneer je de code in Borderlands 2 tikt, dan zie je het volgende bericht:

“Thank you for being excited enough to dissect the new bandit mask with the grace of Dr. Zed! As a reward, you have been granted Salvador’s Community Day skin and 5 Golden Keys! There are more skins to be granted, so good luck out there, Vault Hunter!”

borderlands 3 mask of mayhem

Gearbox gaat Borderlands 3 bekendmaken op PAX! Bron: Borderlands.com

 

Aankondiging op PAX East

Kun je nu al niet meer wachten op meer nieuws en geruchten? Er is helaas nog even weinig te vertellen. Vanavond om 19:00 uur wordt de game officieel onthuld op PAX East, dus we zullen nog heel eventjes geduld moeten hebben. In de tussentijd, kun je natuurlijk altijd even de Borderlands 3 website checken.

Zal Borderlands een grote playerbase krijgen, in een gaming landschap met zo veel andere looter-shooters? Denk aan Destiny 2, Anthem, The Division 2 en Apex Legends? Als je het mij vraagt is er zeker een plek voor Borderlands 3 om een grote fanbase te krijgen. Het is nog maar afwachten!

Wanneer er meer nieuws is, dan lees je dat natuurlijk hier!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in