Borderlands 3 tease? Aankondiging (misschien) op 28 maart!

Er gaan al enkele dagen geruchten van een aankondiging voor Borderlands 3. Waarom? Omdat de game studio Gearbox dit bericht tweette:

 

Voor de kenners: het font waarin de tekst is geschreven is straight-out-of-Borderlands! De stijl komt overeen en de ”googly eyes” die bij de post staan maken het één grote tease.

op 28 maart valt ook het grote PAX East game event, welke plaatsvindt in Boston, Massachsetts. De waarschijnlijkheid is enorm groot dat Borderlands 3 daar wordt aangekondigd.

 

Borderlands 3 release en fan anticipatie

Je zou denken dat er nog weinig te zeggen valt over een potentiële release datum voor Borderlands 3. Maar ”Exit 3” zou misschien wel kunnen betekenen dat de game gepland staat voor het derde kwartaal van 2019. Of misschien is Exit 3 simpelweg om Borderlands 3 genuanceerd te teasen. Wie weet.

Fans van de Borderlands reeks maken dubbele gevoelens mee. Enerzijds is het een flinke tijd terug sinds de laatste game en staan fans te watertanden bij het idee van een derde deel. Daartegenover staat echter de teleurstelling die veel games vandaag de dag teweeg brengen. Denk aan Anthem, of Mass Effect. Online multiplayer toevoegingen en micro transactions zijn voor Borderlands 3 niet de gewenste weg – zachtjes gezegd. Van origine hebben de Borderland games een co-op mode, waarin je met een paar vrienden kunt samenspelen. Massive online multiplayer (bijvoorbeeld een Battle Royale?) zou een heel ander verhaal zijn.

Het is nog maar afwachten hoe de game eruit komt te zien. 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in