Call of Duty Modern Warfare is back! De trailer en release

Call of Duty Modern Warfare is terug van weg geweest. De geruchten rond Modern Warfare waren al een tijd in gang, maar nu is gister de eerste officiële trailer onthuld. De trailer bevat in-game footage en we zien oude bekenden zoals captain Price terugkeren. Modern Warfare wordt (zoals gehoopt) ontwikkeld door Infinity Ward, die de eerste twee Modern Warfare games ook maakte.

 

Story en gameplay

Black-op missies, moderne wapens en gear en natuurlijk een inmenging met mondiale machtsverhoudingen. Modern Warfare 2019 belooft een dik, korrelig en provocerend verhaal te worden dat het veranderende landschap van modern oorlogvoeren (duh) in de spotlight zet. Ontwikkeld door de studio die het allemaal heeft opgestart, levert Infinity Ward een epische reimagining van de iconische Modern Warfare-serie vanaf de basis.

In de single-player story-campagne verlegt Call of Duty Modern Warfare verlegt de grenzen en breekt de regels zoals alleen Modern Warfare dat kan. Talloze iconische Europese steden passeren de revue, evenals toffe open vlakten van het Midden-Oosten.

Natuurlijk zijn er vele activiteiten die je – alleen of met vrienden – kunt ondernemen in Modern Warfare. Zoals de klassieke en veel geliefde multiplayer mode, co-op missies en meer.

 

Modern Warfare (2019) release datum

Modern Warfare is vanaf 25 oktober te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Met wie ga jij (opnieuw) een duik nemen in de vette campaigns en multiplayer van Modern Warfare 2019? Let me know in de comments!

 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in