Call of Duty Modern Warfare is back! De trailer en release

Call of Duty Modern Warfare is terug van weg geweest. De geruchten rond Modern Warfare waren al een tijd in gang, maar nu is gister de eerste officiële trailer onthuld. De trailer bevat in-game footage en we zien oude bekenden zoals captain Price terugkeren. Modern Warfare wordt (zoals gehoopt) ontwikkeld door Infinity Ward, die de eerste twee Modern Warfare games ook maakte.

 

Story en gameplay

Black-op missies, moderne wapens en gear en natuurlijk een inmenging met mondiale machtsverhoudingen. Modern Warfare 2019 belooft een dik, korrelig en provocerend verhaal te worden dat het veranderende landschap van modern oorlogvoeren (duh) in de spotlight zet. Ontwikkeld door de studio die het allemaal heeft opgestart, levert Infinity Ward een epische reimagining van de iconische Modern Warfare-serie vanaf de basis.

In de single-player story-campagne verlegt Call of Duty Modern Warfare verlegt de grenzen en breekt de regels zoals alleen Modern Warfare dat kan. Talloze iconische Europese steden passeren de revue, evenals toffe open vlakten van het Midden-Oosten.

Natuurlijk zijn er vele activiteiten die je – alleen of met vrienden – kunt ondernemen in Modern Warfare. Zoals de klassieke en veel geliefde multiplayer mode, co-op missies en meer.

 

Modern Warfare (2019) release datum

Modern Warfare is vanaf 25 oktober te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Met wie ga jij (opnieuw) een duik nemen in de vette campaigns en multiplayer van Modern Warfare 2019? Let me know in de comments!

 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Alleen al voor The Grand Tour zou je een abonnementje op Amazon nemen

Sinds het ontslag van Jeremy Clarkson bij de BBC is Top Gear niet meer het programma zoals we dat kenden. Maar Clarkson en zijn...

Deze games komen op de markt in 2021

2020 was een vreemd jaar in het algemeen, maar voor de game industrie was het best goed. Zo werd de Final Fantasy 7 Remake...

Bizar: check deze hacker films uit het pre-internet-tijdperk

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar nog niet zo heel lang geleden waren mobieltjes en laptops onzichtbaar op het witte doek. Men...

Op reis als Musical Nomad

Over de digital nomad is al veel gezegd en geschreven. Maar kun je ook een musical nomad zijn? Als muzikant bijvoorbeeld door Europa trekken...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here