Command and Conquer Red Alert remaster: mijlpaal EA

De iconische Tesla Tank is ready-to-roll.

EA kondigde via Reddit nieuwe details aan van de upcoming Red Alert Command and Conquer remaster. De game ziet er nu al aardig goed uit. Dat belooft wat!

Creative Director Jim Vessella deelde het volgende via de post op Reddit:

“Mede Command & Conquer fans,

Positief momentum zet door en eerder deze maand voltooiden we onze eerste productiemijlpaal. Deze mijlpaal omvatte een aantal belangrijke verbeteringen aan Tiberian Dawn, met name het leveren van onze eerste campagnemissie tot volledige alfakwaliteit. Dit betekent dat alle visuals van de missie nu de 4k-assets van Lemon Sky presenteren en dat de missie kan worden voltooid met alle kerngameplay-mechanismen. Ik zal toegeven dat toen ik deze volledige missie-ervaring speelde, de game me begon terug te brengen naar toen ik voor het eerst C & C speelde, en ik hoop dat dit hetzelfde zal doen voor jullie allemaal als de game wordt uitgebracht.”

In de post vermeld Vessella dat het developmentteam de game nu gereed maakt om voor het eerst te kunnen spelen.

 

Om de mijlpaal te vieren deelde developers van de remaster de bekende Tesla Tank unit via Reddit. Het is de eerste unit die volledig af is en kan worden overgezet naar de game. De assets worden gebouwd door Lemon Sky en zijn straks in 4K te zien. De meeste zijn al gebouwd, maar worden nog flink getweaked in verband met 4K en goede zichtbaarheid van bovenaf. De units worden in de loop van de tijd overgezet naar de playable game omgeving.

Hoog tijd dat deze klassieker nieuw leven kreeg ingeblazen. Het is echter nog even wachten op een officiële release datum. Wat denk jij: wordt het de moeite waard om de Command & Conquer remaster te spelen? Laat het ons weten in de comments!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in