De ”All-digital” Xbox One S en de Xbox Game Pass Ultimate

Microsoft kondigde gisteravond met deze YouTube video aan dat de Xbox One S vanaf 7 mei verkrijgbaar is. Het prijskaartje van de Xbox One S staat op € 229,99.

De Xbox One S komt met drie games. Namelijk Forza Horizon 3, Sea of Thieves en Minecraft. Ook krijg je er één wireless controller bij. 

 

All-digital Xbox One S

De nieuwe Xbox One S beschikt niet over een blu ray of DVD speler. Dat betekent dat je er uitsluitend digitale games op kunt spelen. Gelukkig is er veel opslag, namelijk 1 TB. Meer dan voldoende ruimte om een flink aantal games te downloaden.

Een voordeel van de Xbox One S is dat nieuwe games direct besteld kunnen worden wanneer de pre order beschikbaar is – en direct gespeeld kunnen worden op de dag van release. Geen download of installeer tijden meer nodig, dus. Al je data, games en opslag staat ook in de cloud opgeslagen. Je kunt dus op elke Xbox jouw games spelen en je progressie voortzetten.

 

xbox game pass ultimate

Beeld: Microsoft

 

Xbox Game Pass Ultimate bekendgemaakt

Microsoft kondigde vanochtend ook de vernieuwde Game Pass Ultimate aan. Deze is verkrijgbaar voor € 12,99 per maand en biedt voor dat bedrag verschillende games aan. De Game Pass Ultimate combineert Xbox Live gold met de Xbox Game Pass. Daar kun je dus je voordeel uithalen, met name wanneer er écht toffe games voor je tussen zitten. Xbox Live Gold en de Game Pass kosten op dit moment € 17,- wanneer je ze los koopt, dus dat scheelt ook weer € 4,- per maand. Steek die maar in je zak.

De Game Pass Ultimate komt later dit jaar uit. Wanneer precies, dat is nog niet bekend.

 

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Waar let je op bij het kopen van een laptoptas?

Als gamer kun je natuurlijk ook op een laptop spelen, al kiest niet iedereen hier voor. Alsnog zul je hoe dan ook zo’n soort...

Destiny 2: Beyond Light vanaf vandaag beschikbaar

Dinsdag 10 november 2020 - Destiny 2: Beyond Light is vanaf vandaag beschikbaar. Het is de eerste van drie uitbreidingen in het nieuwe Destiny 2-tijdperk....

Als eerste de nieuwe iPhone 12 in huis 

Als eerste de nieuwe iPhone 12 in huis  Vanaf 16 oktober kun je de allernieuwste iPhone alvast vooruitbestellen. De nieuwe iPhone 12 pre order is...

Bedrijfsprocessen efficiënter maken: het stappenplan

Hoe groter een bedrijf wordt, hoe eerder het moment zich aandient waarop je het overzicht dreigt kwijt te raken. Als ondernemer zorg je er...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here