Desperate Measures lanceert op 27 juli in RuneScape

Verken een nieuwe omgeving, verdien unieke beloningen en ontdek de geheimen van de Dragonkin in de nieuwste toevoeging aan de lore van RuneScape

Woensdag 8 juli 2020, Cambridge, VK – Jagex kondigt aan dat Desperate Measures, de nieuwste toevoeging aan de lore van RuneScape, lanceert op 27 juli 2020. Desperate Measures is een nieuw hoofdstuk in RuneScape’s epische serie Elder Gods en daagt spelers uit om de onlangs geïntroduceerde skill Archaeology te gebruiken.

Desperate Measures is een direct vervolg op het verhaal ‘Desperate Times’ van vorig jaar en zet de de Elder Gods-quest voort. In Desperate Measures verzamelen spelers een team en gebruiken ze hun Archaeology-skill om nieuwe mysteries te ontdekken op het door dinosaurussen geteisterde eiland Anachronia. Onderzoek de Kerapac-dreiging en ontdek meer informatie over de Dragonkin, een ras van krachtige draakachtige wezens.

Beproef je Archaeology- en Combat-skills wanneer Desperate Measures lanceert op 27 juli.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in