Destiny 2: Beyond Light beschikbaar vanaf 22 september

De toekomst van Destiny 2: Season of Arrivals, Destiny 2: Beyond Light-uitbreiding en Destiny 2 bevestigd voor PlayStation 5 en Xbox Series X

9 juni 2020 – Bungie heeft vandaag het volgende hoofdstuk in het Destiny 2-universum aangekondigd met de wereldwijde onthulling van Destiny 2: Beyond Light, de nieuwe uitbreiding die vanaf 22 september beschikbaar is. Naast de eerste details over de nieuwe uitbreiding onthulde Bungie ook Season of Arrivals, het nieuwe Destiny 2-seizoen dat vandaag van start gaat.

Zowel Season of Arrivals als Beyond Light zetten het spannende verhaal van Guardians en hun voortdurende strijd om de mensheid te redden voort en zijn onderdeel van Destiny 2’s steeds evoluerende wereld. Mysteries worden onthuld, nieuwe krachten worden ontdekt en de ware dreiging van de Pyramid ships wordt verkend. Het begint allemaal vandaag met Season of Arrivals.

Maandenlang hebben de mysterieuze Pyramid ships zich een weg gebaand naar ons zonnestelsel. Hun doel is onbekend, maar hun dreiging is duidelijk. In Season of Arrivals zal de eerste Pyramid ships te zien zijn op de maan van Io. Dit zet een reeks van gebeurtenissen in gang die zich gedurende Season of Arrivals, Beyond Light en daarna zullen ontvouwen.

 

 

 

 

 

Bungie heeft vandaag ook laten weten dat Destiny 2 wordt uitgebracht op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Daarnaast worden aankopen van Destiny 2: Beyond Light op Xbox One gratis overgezet naar Xbox Series X via Smart Delivery. Aankopen op PlayStation 4 worden gratis geüpgraded naar PlayStation 5. Meer details over Destiny 2 op de volgende generatie consoles wordt in de komende maanden bekendgemaakt.

Destiny 2: Beyond Light

Een nieuwe kracht ontstaat in het oude Pyramid ship boven Europa, terwijl een duister rijk daaronder is verrezen. In de Destiny 2: Beyond Light-uitbreiding verkennen Guardians een veranderd universum, inclusief een nieuwe bestemming, nieuwe avonturen en zelfs nieuwe krachten.

Verken Europa: In Beyond Light hebben Guardians een nieuwe bestemming: Jupiters bevroren maan van Europa. Waag je aan gevaarlijke gletsjers, infiltreer de Golden Age Braytech facility en ontdek de geheimen onder het eeuwenoude ijs.

Beheers de Darkness: Maak kennis met een nieuwe elementaire kracht, waarvan de wortels liggen in de Darkness: Stasis. Guardians gebruiken Stasis naast Arc, Solar en Void om epische supers in te zetten en het slagveld te beheersen. Titans, Warlocks en Hunters gebruiken Stasis allemaal op een andere manier. Meer informatie over Stasis volgt later deze zomer.

Een nieuwe raid: Onder de bevroren tundra van Europa ligt de Deep Stone Crypt. Deze is decennialang ongeroerd gebleven. Guardians testen hun skills en teamwork in deze gloednieuwe raid voor zes personen, waar glorieuze beloningen wachten.

De opkomst van Eramis: De Fallen zijn samengekomen en hebben hun nieuwe rijk op Europa gebouwd, onder de vlag van de Fallen Kell of Darkness, Eramis. Eramis is achtergelaten door de Traveler en verlaten door Light en volgt haar eigen pad in de Darkness richting een confrontatie met de Guardians.

Pre-order Destiny 2: Beyond Light nu om direct toegang te krijgen tot een Exotic Ghost Shell en Legendary Emblem! Heb jij de Digital Deluxe, dan krijg je ook direct toegang tot de nieuwe Exotic Freeze Tag emote. Pre-orders voor Destiny 2: Beyond Light kunnen nu geplaatst worden via Steam, Stadia, Xbox One en binnenkort via de PlayStation Store.

Ontdek meer over Destiny 2: Beyond Light

 

Destiny 2 Beyond Light reveal (CGI) trailer:

 

Destiny 2 Beyond Light Gameplay trailer:

 

Destiny 2: Beyond Light Digital Deluxe Edition

 

De Destiny 2: Beyond Light Digital Deluxe Edition is beschikbaar voor pre-order op alle platformen:

 • Destiny 2: Beyond Light Expansion + Full Year of Seasonal Content (totaal 4 seizoenen)
 • Met pre-order: Exotic Rimed Ghost Shell en Legendary Emblem
 • Freeze Tag Exotic Emote
 • No Time to Explain Exotic Pulse Rifle met Exotic Catalyst en Ornament
 • Any Other Sky Exotic Sparrow

Destiny 2: Beyond Light Collector’s Edition 

 

De Destiny 2: Beyond Light Collector’s Edition zal enkel beschikbaar zijn in de Bungie Store:

 • Beyond Light Digital Deluxe Edition (alleen als digitale code)
 • Die-Cast Splinter of Darkness Replica met verlichting
 • Europa Explorer’s Bag
 • Europa Exploration Canteen
 • Mysterious Logbook
 • Plus andere ontdekkingen van Europa

Destiny 2: Beyond Light The Stranger Edition

The Stranger Edition is de enige manier voor fans om toegang te krijgen tot een exclusief 10″ beeld van The Stranger. Deze editie wordt verkocht met de Deluxe Edition bij geselecteerde retailers wereldwijd. Voor regionale beschikbaarheid, kijk op: http://www.numskull.com/official-destiny-merchandise/

Destiny 2: Beyond Light gaat op 22 september 2020 van start in Destiny 2. Voor meer informatie kun je terecht op: destinythegame.com/beyondlight

Season of Arrivals 


Een duistere voorbode komt het universum binnen en stuurt een signaal door de leegte van de ruimte. Guardians moeten naar antwoorden zoeken in de schaduw van het mysterieuze Pyramid ship. Het doorlopende verhaal in Destiny wordt voortgezet met het elfde seizoen: Season of Arrivals.

Vanaf vandaag kunnen spelers met nieuwe activiteiten beginnen, nieuwe gear ontdekken en een nieuw hoofdstuk ervaren in het Destiny 2-universum.

Nieuwe Dungeon: Later vandaag worden Guardians uitgedaagd met een nieuwe dungeon genaamd Prophecy, gratis beschikbaar voor alle Destiny 2-spelers. Confronteer het mysterie en ontgrendel het nieuwe DAITO Foundry armor en terugkerende Trials of the Nine armor sets.

Ontcijfer de Duisternis: Gedurende het seizoen kunnen Messages of Darkness gevonden worden op Io. Reis af naar de Cradle op Io en ontdek deze verborgen communicatie.

Contact Public Event: Verenig je met Guardians in public events onder het net gearriveerde Pyramid Ship op Io, waar een onbenutte kracht vijanden van de mensheid heeft opgeroepen.

Nieuwe beloningen: Door nieuwe Engrams in Season of Arrivals kunnen spelers hun beloning kiezen. Het nieuwe engram Focusing system introduceert de mogelijkheid (wanneer vrijgespeeld) voor spelers om hun beloningen te fine-tunen.

Nieuwe gear: Spelers bereiden zich voor om de laatste bedreiging voor de mensheid te verslaan terwijl geweldige nieuwe wapens op hen wachten. Spelers met een Season Pass ontgrendelen direct de nieuwe Witherhoard Exotic Grenade Launcher en de Seasonal armor set.

Destiny 2 gratis spelen

Destiny 2 is gratis te spelen en bevat veel van de nieuwe features van Season of Arrivals. Season Pass-houders hebben toegang tot alle activiteiten met extra premium beloningen en directe unlocks:

 • Nieuwe wekelijkse quest
 • Nieuwe Exotic Weapon Quest
 • Direct toegang tot een Exotic Grenade Launcher
 • Direct toegang tot de Seasonal armor sets voor elke class
 • Bonus XP en meer

Een Season Pass van Destiny 2 kost 1000 silver en kan in-game worden gekocht. Voor meer informatie over Season of Arrivals en hoe je het kan downloaden en spelen, kijk op: destinythegame.com 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in