Destiny 2 Gambit Prime armor perks guide (Met infographic!)

0
3169
destiny 2 gambit prime armor perks

Destiny 2: Joker’s Wild is pas net live, maar de content updates stromen binnen. Met de nieuwe gamemode Gambit Prime heeft de game een hoop nieuwe wapens en armors gekregen. Nu kan het verwarrend zijn om in te zien welke armors je nu zelf moet najagen. Dat verschilt per rol die je zelf aanneemt wanneer je Destiny 2’s Gambit (Prime) speelt.

Het is de eerste keer dat Destiny spelers armor kunnen verkrijgen wat set-based perks heeft. En dat is cool, maar kan ook tricky zijn. Je moet namelijk wel kiezen welke armor je wil najagen. Gelukkig heeft Reddit user kramr een toffe infographic gemaakt waarin alle Gambit Prime armor perks goed te zien zijn per level. Check ‘m hieronder.

 

Alle Gambit Prime armor perks

destiny 2 Gambit Prime armor perks

 

Gambit Prime beste armors en perks

Het verschilt zoals gewoonlijk per player wat ”de beste” armor perks zijn. Nu is het echter zo dat sommige armor perks in algemene zin sterker zijn dan anderen. De Collector armor perks en de Invader armor perks lijken tot dusver het nuttigst te zijn voor het spelen (en winnen, duh) van Gambit Prime.

Sommige perks van de Sentry armor lijken tot dusver niet eens te werken, zoals de Umbral Strike perk. De Reaper armor perks zijn ook nuttig, maar halen het niet bij de Collector en Invader.

Naar mijn mening komt de Gambit Prime Collector armor het beste uit de test. Waarom? Omdat er één ding echt ziek irritant is in Gambit en dat is als je al je motes verliest. Bijvoorbeeld omdat je overrompeld wordt door enemies, of omdat een enemy invader je even goed naait.

Super hinderlijk.

Met de Invader armor perks kom je ook een heel eind. Je weet wel: om de enemy players nog beter te kunnen irriteren! Als dat is wat je leuk vindt, ten minste.

 

Destiny 2 Gambit Prime armor guide

Weet je welke armor set je wil najagen? Mooi. Nu nog verkrijgen.

Dat doe je uiteraard door Gambit Prime te spelen en de quests van The Drifter te completen. Er is echter een catch. In Gambit Prime kun je door bepaalde rollen goed uit te voeren, zogenaamde ”Synths” vinden. Er zijn vier Synths, namelijk:

  • Collector Synth: deze krijg je door binnen korte tijd veel motes te verzamelen en door veel motes in één keer in te leveren
  • Reaper Synth: deze krijg je door multi-kills en high value target kills
  • Invader Synth: deze krijg je door te invaden en enemy player te killen, of door invaders aan jouw kant te killen
  • Sentry Synth: deze krijg je door Taken enemies te killen

 

Stap 1: Synths verzamel je in Gambit Prime en kun je (na het completen quests van The Drifter) in een ”cube” stoppen, genaamd de Weak Mote Synthesizer. Deze Weak Mote Synthesizer wordt geüpgraded naarmate je meer quests complete voor Drifter.

Stap 2: Zodra je een Synth in de Weak Mote Synthesizer stopt, krijg je een ”Weak Mote”. Stop je een Collector Synth in de Synthesizer, dan krijg je een Weak Collector Mote.

Stap 3: Vervolgens hoef je nog maar één ding te doen en dat is een bezoekje brengen aan de nieuwe gamemode: The Reckoning. De Weak Mote stop je daar in een machine, waarna je door een portal kan springen en een zooitje Taken enemies moet killen. Wanneer je de big bad boss verslaat, dan kun je je eerste piece Collector armor ophalen! Rinse & repeat voor andere armor pieces.

In de loop van de tijd kun je je armor upgraden naar hogere levels, waardoor je meerdere perks unlocked op je Gambit Prime armor set.

 

Destiny 2 Joker’s Wild DLC roadmap

Er komt naast Gambit Prime gelukkig nog veel meer content naar Destiny 2 toe. Hieronder vind je de Joker’s Wild DLC roadmap, waar per datum in staat welke toevoeging de game krijgt. Vandaag (om 19:00 uur voor ons Nederlanders) kunnen we beginnen met de Thorn quest!

 Daarover volgt natuurlijk ook een guide, zodra ik de beroemdste gun van Destiny 1 zelf heb bemachtigd.

 

UPDATE: de Destiny 2 Thorn quest gids vind je hier!

destiny 2 jokers wild dlc roadmap

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in