Destiny 2 Shadowkeep (en New Light) uitgesteld tot oktober

Bungie liet gister weten dat de volgende uitbreiding, Shadowkeep, later zal lanceren dan gepland. Bungie zei meer tijd nodig te hebben om te uitbreiding af te maken.

Naast Shadowkeep liet Bungie ook weten het nieuwe “New Light” uit te stellen. Met Destiny New Light kunnen (nieuwe) spelers de basisgame en de eerste paar uitbreidingen gratis spelen. New Light is in feite de free-to-play versie van Destiny 2. Zowel de nieuwe uitbreiding als deze free-to-play versie zijn te spelen op Xbox One, PlayStation 4 en op PC.

Zowel New Light als Shadowkeep stonden initieel gepland voor 17 september. De nieuwe release datum is 1 oktober. In de Shadowkeep uitbreiding gaan spelers terug naar de maan. Daar zijn we voor het laatste geweest in Destiny 1, tijdens de vroege missies naar de Hellmouth, maar uiteraard ook tijdens raids als Crota’s End.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in