Elden Ring: Shadow of the Erdtree Global releasetijden

Op PlayStation en Xbox zal Shadow of the Erdtree wereldwijd live gaan op vrijdag 21 juni om middernacht lokale tijd, volgens een afbeelding die door ontwikkelaar FromSoftware op sociale media is gepost.

De uitzondering is de Verenigde Staten, waar de DLC live gaat op console voor het hele land zodra het middernacht lokale tijd is aan de oostkust (dat betekent dat degenen aan de westkust al vanaf 21.00 uur PDT op 20 juni kunnen spelen).

 

ELDEN RING DLC PC RELEASETIJD

 

Ondertussen lanceert Shadow of the Erdtree op Windows PC wereldwijd tegelijkertijd op vrijdag 21 juni om middernacht CEST. Dit is wanneer dat is in jouw tijdzone:

  • 15.00 uur PDT op 20 juni voor de westkust van Noord-Amerika
  • 18.00 uur EDT op 20 juni voor de oostkust van Noord-Amerika
  • 23.00 uur BST op 20 juni voor het Verenigd Koninkrijk
  • 00.00 uur CEST voor West-Europa / Parijs

Elden Ring: Shadow of the Erdtree global release timing map

De uitbreiding is aanzienlijk moeilijker dan de base game. Er zijn nieuwe soorten verzamelobjecten toegevoegd (waaronder power-ups genaamd Scadutree Fragments). Verhalend gezien richt Shadow of the Erdtree zich op Miquella, die je misschien kent als de broer van Malenia, een van de meest beruchte boss fights uit het de base game.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in