De ESO: Elsweyr Necromancer skills zien er bruut uit

The Elder Scrolls Online: Elsweyr is volgende maand live en brengt de nieuwe Necromancer class met zich mee. Bethesda en Zenimax schenen afgelopen maandag meer licht op de nieuwe class in deze blogpost.

Niet alleen de Necromancer class is nieuw. ESO: Elsweyr brengt een scala aan nieuwe gebieden en vijanden, waaronder een dikke drakeninvasie. Het is een goede tijd om een ESO speler te zijn.

 

ESO: Elsweyr Necromancer skills

De Necromancer class kennen we natuurlijk van verschillende games. Zoals Diablo 2 & 3, Final Fantasy 6, Oblivion en anderen. ESO geeft er echter (gelukkig) een eigen draai aan, zoals het hoort. Enkele skills van de Necromancer in ESO: Elswyer zie je hieronder.

Als een Necromancer kun je natuurlijk verschillende creepy crawlies uit de dood brengen en commanderen. Daarvoor is de Grave Lord skilline het best. Van Skeletal Mages tot Flesh Colossi; de ESO Necromancer kan een scala aan ondode vriendjes oproepen.

eso necromancer skills

Beeld: elderscrollsonline.wiki

De Necromancer kan ook een healer rol aannemen. Bijvoorbeeld met de “Render Flesh” ability in de Living Death skilline. Ook vind je in de Living Death skilline vaardigheden om je party weer tot leven te wekken en andere handige abilities die van pas komen wanneer je een dungeon gaat healen.

eso elsweyrs necromancer skills healer

Beeld: elderscrollsonline.wiki

Tot slot kun je jezelf beschermen met botten om een tank rol aan te nemen met de Bone Tyrant skillline. Met abilities als Death Scythe (hieronder), Bone Armor en Bitter Harvest kan je flink wat klappen incasseren.

eso necromancer skills 2

Beeld: elderscrollsonline.wiki

Vind hier een volledig overzicht van alle ESO Necromancer skills.

 

Necromancer class en het ”Justice” systeem

De Necromancer is ESO’s ”Outlaw” class. Dat houdt in dat de doden tot leven wekken niet echt in de smaak valt bij de NPC’s in ESO’s wereld. Die zullen je misdaad dan ook aangeven bij de wachters, waar zelfs een eigen bounty bij komt kijken. Oppassen dus voor pottenkijkers, wanneer je je zwarte magie uitoefent!

“We vonden het belangrijk om Necromancy en het rechtsyteem met elkaar te laten verstrengelen om dezelfde reden dat we het systeem in de eerste plaats in het spel hebben gestopt”, aldus Lead Game Designer Ed Stark. Dat belooft een toffe en genuanceerde uitdaging voor mensen die de Necromancer class gaan spelen.

 

Elder Scrolls Online: Elsweyr release datum en pre-order

The Elder Scrolls Online: Elsweyr is vanaf 4 juni beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4. PC en Mac hebben early access vanaf 20 mei. 

Uiteraard is de DLC al beschikbaar als pre-order, daarbij krijg je de volgende pre-order bonussen:

  • Noble Clan-Chief costume
  • Dragon imp pet
  • Baandari Pedlar Crate
  • Rahd-m’Athra Mount

Je kunt in ESO ook eenvoudig het maandelijkse abonnement nemen. Hiermee krijg je direct toegang tot alle DLC content en andere handige items, zoals de Crafting Bag. The Elder Scrolls Online heeft enorm veel updates en toevoegingen gehad de laatste paar jaar. Volgens sommigen is de game nu toffer dan ooit! Heb jij ‘m al geprobeerd? Hieronder kun je de trailer voor ESO: Elsweyr nog een keer checken.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in