Gearbox CEO pakt dikke bonus; Claptrap stemacteur haalt uit

Hommeles bij Gearbox, de game studio achter de Borderlands games. Het begon met een tweet van de stemacteur van Claptrap, David Eddings. Hij reageerde via Twitter op de vraag van een fan of hij Claptrap ook in Borderlands 3 zou vertolken. Eddings’ antwoord:

 

 

2K Games CEO Randy Pitchford voelde echter de noodzaak om daar op eigen wijze op te reageren in een eigen tweet.

 

 

David Eddings leek er echter klaar mee te zijn en gooide vervolgens de beerput open met de onderstaande tweets. Volgens Eddings heeft Pitchford een flinke bonus aan zichzelf uitgekeerd, van geld dat grotendeels bestemd was voor Gearbox medewerkers.

 

david eddings tweets

 

Het is ook niet de eerste keer dat Pitchford op onprofessionele wijze uithaalt naar andermans berichtgeving. Zo deed hij dat eerder deze maand toen hij reageerde op een tweet van Game Informer.

 

 

Wat denk jij? Ben je nog steeds enthousiast over Borderlands 3? Wat vind je van de botsing tussen Randy Pitchford en David Eddings? Laat het me weten in de comments!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in