Geen nieuwe Nintendo hardware aankondiging op E3 dit jaar

Nintendo maakte bekend dat er geen nieuwe hardware getoond of aangekondigd zal worden op de E3 van 2019. Dat meld Sam Nussey, journalist voor Reuters. Er was een Nintendo evenement m.b.t. de jaarcijfers, welke hij bij mocht wonen. Shuntaro Furukawa, directeur van Nintendo, meldde daar het bericht.

Wel komen er in 2019 nog twee nieuwe Nintendo Switch consoles op de markt. Eén voor fanatieke gamers en één voor de wat meer casual gamer.

 

Nintendo verwacht maar liefst 18 miljoen Nintendo Switch consoles te verkopen, vóór maar 2020. Een behoorlijke doelstelling, wanneer je bedenkt dat dat er maar liefst een miljoen meer zijn dan het afgelopen jaar. Ook het aantal verkochte games moet omhoog. Waar er vorig jaar 118,6 miljoen Switch games zijn verkocht, is de target van Nintendo om daar 125 miljoen van te maken. Pittig.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in