Hearthstone’s Dalaran Heist is vanaf 16 mei te spelen!

Het nieuwe solo adventure van Hearthstone’s Rise of Shadows expansion heet The Great Dalaran Heist en is vanaf 16 mei te spelen. De solo campaign ziet er nu al erg leuk uit. Dalaran Heist volgt het formaat van de single-player campagnes van vorige uitbreidingen, Monster Hunt en Dungeon Run, waarbij spelers de keuze krijgen tussen negen characters, elk met een unieke ability. Het deck waar je mee speelt wordt steeds sterker naarmate je meer vijanden verslaat en je kan je deck upgraden aan de hand van quests.

 

Dalaran Heist solo adventure gameplay

Elke Dalaran Heist run is langer dan de runs van Monster Hunt en Dungeon Run. Ook zijn er meer opties voor het aanpassen, upgraden en ruilen van kaarten voor je hero (of League of E.V.I.L. schurk!). Loadouts tussen runs in kunnen nu makkelijker worden aangepast en je kunt ook nieuwe Hero Powers selecteren.

De single-player avonturen van Hearthstone zijn een leuke afwisseling op de gewoonlijk competitieve sfeer van de game. Ze draaien om puzzels oplossen, creativiteit, geduld en een beetje geluk. De Dalaran Heist is een stuk groter dan voorgaande solo avonturen, er zijn namelijk 5 chapters. Het eerste hoofdstuk is gratis, de opvolgende vier hoofdstukken kun je vrijspelen door 700 gold te lappen, of € 19,99 te betalen. Als reward voor het verslaan van de Dalaran Heist campaign ontvang je een hoop Rise of Shadows card packs. Check de video hieronder voor meer info over Dalaran Heist.

 

Hearthstone Dalaran Heist chapters

Chapter One, de Dalaran Bank, heeft meerdere schatkisten en vault op het bord, welke een speler kan openen voor coins.

Chapter Two is gebaseerd op de beruchte World of Warcraft dungeon Violet Hold (in Dalaran). Spelers die de dungeon kennen zullen de mechanics van dit chapter ook herkennen. In dit gedeelte komen namelijk in ”waves” meerdere vijanden vrij vanuit de gevangenissen van Violet Hold.

Chapter Three speelt zich af op de straten van Dalaran. Deze zijn smal, waardoor er minder ruimte is voor minions. In dit hoofdstuk is er namelijk ook een ”publiek” dat meekijkt!

Chapter Four is in de Underbelly, de beruchte riolen van Dalaran. Health en Attack van minions wordt in dit gedeelte omgedraaid.

Het Final Chapter heeft meerdere encounters waar je je als speler doorheen moet worstelen. Het schijnt extra lastig te worden, dus ik ben benieuwd!

 

De single-player content van Hearthstone is heel tof, dus is het erg leuk om te zien dat er weer zo’n groot avontuur als de Dalaran Heist te spelen is. Vanaf 16 mei is Dalaran Heist beschikbaar.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in