More

  Alles over het Hearthstone Fire Fest-E.V.I.L. (limited time) event

  Hearthstone komt met een nieuw evenement dat alleen deze maand beschikbaar is: het Fire Fest-E.V.I.L.! De League (of E.V.I.L.) zal iedereen die helpt om Dalaran terug op het goede spoor naar Uldum te krijgen, belonen met card packs, gold, kaarten en meer. Het enige dat je hoeft te doen, is hen helpen met die vervelende Blackrock Mountain-bazen.

  Het Fire Fest-E.V.I.L. duurt in totaal drie weken, beginnend om 19:00 uur op 10 juli en eindigend op 18:00 uur op 31 juli. Hieronder check je de verschillende delen van het evenement.

   

  Het Fire Fest-E.V.I.L.

  Van 10 tot 17 juli is het Blackrock Crash Week 1.

  In dit solo adventure speel je als verschillende leden van de League of E.V.I.L. en vecht tegen Blackrock-bazen om Dalaran weer op het goede spoor te krijgen naar Uldum. Je kunt Saviors of Uldum card packs verdienen. Deze kan je openmaken zodra de nieuwe uitbreidinig live is.

  Rewards:

  • Verdien 1 Saviors of Uldum card pack de eerste keer dat je 4 bazen verslaat
  • Versla alle 8 bazen om de Ragnaros cardback te verdienen
  • Versla alle 8 bazen in minder dan 1 uur om een Golden Bronze Herald-kaart te verdienen
  • Versla alle 8 bazen in minder dan 40 minuten om een Golden Recurring Villain-kaart te verdienen

  Van 17 tot 24 juli is het Blackrock Crash Week 2.

  Meer van hetzelfde, maar dan kan je spelen als een nieuwe playable Hero van de League of E.V.I.L.!

  Rewards:

  • Verdien 1 Saviors of Uldum card pack de eerste keer dat je 4 bazen verslaat
  • Versla alle 8 bazen als Arch-Villain Rafaam en krijg een gouden Rafaam’s Scheme kaart

   

  Van 24 tot 31 juli is het tijd voor The Burndown.

  Alleen de beste decks overleven het in deze gloednieuwe player Tavern Brawl. Speel tegen andere spelers met een random deck. Als je verliest, dan gebruik je het deck waartegen je verloor in je volgende match.

  Rewards:

  • Verdien 1 Saviors of Uldum card pack de eerste keer dat je 4 bazen verslaat

   

  Community challenge

  Net als bij de release van The Frozen Throne (met z’n allen de Lich King de grond in stampen) kent ook het Fire Fest-E.V.I.L. een community challenge. De uitdaging: 25 miljoen bazen verslaan tijdens de Blackrock Tavern Brawl. Gelukkig hoef je dat dus niet in je eentje te doen.

  De reward: er worden gaandeweg nieuwe kaarten onthuld voor de upcoming Saviors of Uldum uitbreiding.

   

  Nieuwe legendary quests (en rewards)

  Een nieuwe legendary Fire Fest-E.V.I.L. quest wordt elke dag gedurende de eerste 7 dagen van het evenement ontgrendeld, naast je normale daily quests. Deze nieuwe speurtochten zullen je belonen met een kaartpakket van een van de huidige standaardsets, of een flinke zak goud. Belangrijk: legendary quests vervangen een normale quest als je log vol zit, dus zorg dat je een plek open hebt wanneer het event live gaat.

  Meer weten? Check Blizzard’s officiële post over het evenement.

  Robert Hoebe
  Robert Hoebe
  Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

  Laatste artikelen

  Bijgeloof in de sportwereld: topsporters en hun kledingvoorschriften

  Dat de sportwereld bol staat van het bijgeloof is niets nieuws. Iedereen die weleens aan sport doet of ervan houdt om sport te kijken...

  De Samsung S20 en Galaxy Z Flip: back to the flip phone?

  De geschiedenis herhaalt zichzelf zegt men wel eens. Zo te zien heeft men gelijk. Samsung heeft afgelopen dinsdag 11 februari haar Galaxy S20-serie gepresenteerd...

  Overwatch 2 onthulling op Blizzcon

  Nieuwssite ESPN liet gister weten informatie te hebben over een Overwatch 2 onthulling op Blizzcon. Na de geruchten van een week terug over een potentiële...

  Eerste gameplay footage Command and Conquer remaster!

  EA deelde vannacht de eerste beelden van de Command and Conquer remaster. De game heeft nog geen verwachte release datum.   Afgelopen juli onthulde het Command...

  Gerelateerde artikelen

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here