dying light 2 2019

De makers van legendarische zombie en parkour game Dying Light (2015) hebben zojuist bevestigd dat er dit jaar meer nieuws verschijnt over Dying Light 2. De sequel stond al enige tijd op het verlanglijstje van menig gamer / zombieslayer. Nu lijkt het er toch echt op dat we binnenkort veel meer zullen gaan horen van Dying Light 2.

 

 

Dying Light 2 release datum en verhaal

In de sequel is het virus verder gevorderd en verspreid. Er zijn weer verschillende bendes, welke ongetwijfeld weer worden geleid door psychopaten. Chris Avellone, de Narrative Director van Techland, studio achter Dying Light liet ook vallen dat de keuzes van de speler échte impact gaan hebben op de gamewereld – en daarmee het verhaal. Hij gaf het voorbeeld van de ”Peacekeeper” factie, die je kan helpen naar de top, maar waarna andere factions worden onderdrukt.

Het Dying Light uit 2015 was een geweldige game. Laten we hopen dat Techland de goede dingen heeft overgenomen en daar op verder heeft gebouwd met Dying Light 2. 

Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen is 'ie ook bedreven in urenlang Netflixen en houdt hij tech- en gadgetontwikkelingen nauw in de gaten. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu over zijn interesses. Niet alleen voor entertainment doeleinden, maar ook om jou het laatste gaming-, film- en technieuws te brengen!

Wat vind jij ervan? Laat het me weten!