Monster Hunter World Iceborne expansion release datum

Nieuwe avonturen, nieuwe monsters, nieuwe wapens en nog veel meer! Monster Hunter World Iceborne brengt een hoop nieuwe dingen met zich mee. Iceborne is de eerste grote expansion voor de game.

Capcom is erin geslaagd om de monster hunt fris te houden met post-launch support in de vorm van regelmatige updates en seizoensgebonden evenementen. Nieuwe monsters zoals Lunastra, Kulve Taroth en Deviljho hebben hunters nieuwe tracks en gear gegeven om naar te streven, terwijl personages uit andere games cameo’s hebben gemaakt in de vorm van unieke pantsersets. Zo zit The Witcher’s Geralt ook in Monster Hunter World.

 

Nieuwe monsters in Iceborne

Gezien de ijzige omgeving van deze uitbreiding zullen waarschijnlijk meer ijs elementaire monsters worden gezien, die momenteel zeldzaam zijn in Monster Hunter World. Van de originele monsters van Monster Hunter: World, is Legiana de enige van het ijselement. Ook zagen we in de trailer Velkhana, een ijsdraak. En de niet-te-missen Barbaro; een colossaal baas beest. En tot slot de Beotodus, welke door de sneeuw springt alsof het water is.

In de PlayStation-video van vorig jaar zegt Tsujimoto van Capcom dat, hoewel we een handvol nieuwe monsters in Iceborne kunnen verwachten, sommige oude favorieten ook terugkeren. Het einde van de teaser pronkt met een paar gloeiende rode ogen waarvan veel fans geloven dat ze tot Nargacuga behoren, een monster uit Monster Hunter Freedom Unite.

monster hunter world iceborne new monster

De Nargacuga is een bad ass monster. Beeld: Capcom

 

Nieuwe wapens en locaties

In de trailer wordt gesproken over nieuwe moves en nieuwe gear. Een nieuwe armorset is altijd een toffe manier om je personage aan te passen en te pronken met je trofeeën van verschillende jachten, maar de vermelding van nieuwe moves suggereert ook dat we nieuwe wapensoorten zullen krijgen. Natuurlijk kunnen de nieuwe moves in kwestie van toepassing zijn op bestaande wapens.

Monster Hunter World Iceborne heeft natuurlijk ook nieuwe locaties welke je als hunter kan ontdekken. De grote, ijzige vlakte van Iceborne heet de Hoarfrost Reach. Dit gebied is niet bepaald vriendelijk, waardoor je stamina nog sneller omlaag gaat dan normaal. Gelukkig kun je die wel weer rechargen wanneer je een Hot Spring tegenkomt.

 

Monster Hunter World Iceborne release datum

Deze herfst kun je als Monster Hunter fan aan de gang met de nieuwe expansion. Monster Hunter World Iceborne release datum is 6 september 2019 voor PlayStation 4 en Xbox One. Voor PC is nog geen release datum aangekondigd, maar de expansion verschijnt wel in de aankomende winter.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in