Nieuwe gameplay trailer Modern Warfare Gunfight mode

0
2798

Modern Warfare’s developer Infinity Ward onthulde een nieuwe gameplay trailer van de game. Dit keer staat de game mode Gunfight in de spotlight.

Infinity Ward liet vorige week al beelden zien van de nieuwe 2v2 game mode tijdens een livestream. In deze nieuwe trailer zien we echter nog meer gameplay – in 4K maar liefst!

In de 2v2 Gunfight game mode van Modern Warfare neem je het (samen met een buddy) op tegen een ander team van twee spelers. Een game bestaat uit meerdere rondes en het eerste team dat zes rondes wint, die wint de match. Elke speler krijgt dezelfde gun loadoat, welke elke twee rondes verandert. Wanneer een ronde te lang duurt (40 seconden) begint de Overtime. Op dat moment verschijnt er een vlag op de map en spelers krijgen 10 seconden om capture the flag te spelen. Pakt niemand de vlag en is er geen team neergeschoten, dan wint het team dat de meeste health over heeft.

Meer multiplayer modes van Call of Duty: Modern Warfare worden op 1 augustus getoond tijdens een nieuwe livestream. De release datum van Modern Warfare staat op 25 oktober.

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in