Nieuwe Hearthstone Animated Short en wereldkampioenschap

Het multimedia team van Blizzard’s Hearthstone is weer lekker bezig! Middels de onderstaande Tweet deelde Blizzard haar nieuwste Animated Short. En eerlijk is eerlijk: de kwaliteit is geweldig; alsof je naar een Pixar film aan het kijken bent.

Win or lose: it’s all about the game! Met de Short laat Blizzard zien dat Hearthstone draait om de lol die je ermee hebt – en dat niet altijd de winst het belangrijkst is. (De besnorde speler in de video is overigens duidelijk een Murloc Shaman, als je het mij vraagt).

 

 

Hearthstone World Championship 2019

Het Hearthstone World Championship in Tapei is vandaag begonnen, vandaar dat deze Short nu verschijnt. Het wereldkampioenschap loopt tot 28 april en heeft een prijzenpoel van $ 1.000.000 USD. Zelf het wereldkampioenschap Hearthstone volgen? Check dan het officiële Twitch kanaal van Hearthstone voor live beeld en live commentaar!

Ook is recentelijk de nieuwste uitbreiding: Rise of Shadows uitgebracht. Er is genoeg te doen voor Hearthstone fans in deze periode!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in