Nieuwe trailer Pokémon Masters toont co-op gameplay

Gister is er een nieuwe gameplay trailer onthuld voor Pokémon Masters. De trailer toont co-op gameplay. Pokémon Masters wordt later deze zomer uitgebracht voor iOS- en Android-toestellen.

In Pokémon Masters Cooperative Play sluit je je aan bij twee spelers van over de hele wereld voor coöp voor drie spelers tegen AI-tegenstanders. Werk samen om de unity attack los te laten, een speciale gecoördineerde aanval van alle drie sync pairs (een sync-paar is de combinatie van een trainer en hun partner-Pokémon). In de trailer wordt ook aandacht besteed aan het 3-op-3 real-time vechtsysteem. De trailer biedt een overzicht van trainers die samenwerken met hun partner-Pokémon om krachtige synchronisatiemoves los te laten op de arme Pokémon van de tegenstanders.

Neem deel aan het Pokémon Masters League-toernooi met 3-tegen-3-gevechten die alleen plaatsvinden op het kunstmatige eiland Pasio. In dit toernooi hebben gymleiders, Elite Four-leden, Champions en alle sterren uit alle delen van de Pokémon-wereld synchronisatieteams gevormd. Spelers kunnen deze teams in heel Pasio bestrijden om badges te behalen en kampioen te worden van de Pokémon Masters League.

Tot slot zijn er nog de Sygna Suits (deze verschijnen niet in de trailer). Deze speciale outfits kan je als Pokémon trainer dragen tijdens een battle. Wanneer trainers een Sygna-pak dragen, veranderen hun partner-Pokémon in overeenstemming. Wanneer Brock bijvoorbeeld zijn Sygna Suit draagt, werkt hij samen met Tyranitar in plaats van Onix.

Pokémon Masters is later deze zomer beschikbaar op Android en iOS toestellen.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in