Het Pokémon Center komt naar Londen in oktober!

De eerste officiële Pokémon winkel in Europa (sinds 2014) staat vanaf oktober in Londen! In het tijdelijke Pokémon Center wordt exclusieve merchandise verkocht.

The Pokémon Company opent de tijdelijke Pokémon Center store op 18 oktober, ter viering van de lancering van Pokémon Sword and Shield. Op 15 november gaan de deuren weer dicht. De Pokémon Center locatie is Westfield London, Shepherd’s Bush. Zo liet PokémonUK weten via Twitter.

 

 

In de store kun je straks Pokémon merchandise kopen welke je nergens anders gaat vinden. Denk aan knuffels, toys, kleding, actiefiguren, collectibles en meer. In 2014 is er eerder een kleine winkel geopend in Parijs, voor drie weken lang. De enige officiële Pokémon winkels zijn te vinden in Japan, Singapore en de Verenigde Staten. Dus, mocht je nog geen plannen hebben tussen 18 oktober en 15 november, het Pokémon Center in Londen wacht!

Laten we hopen dat het Londense Pokémon Center aanslaat, zodat deze toffe stores op meerdere plekken in Europa verschijnen. Ga jij een weekendje Londen om het Poké Center te kunnen bezoeken? Laat het ons weten in de comments!

Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in