Team Rocket (en Shadow Pokémon) verschijnt in Pokémon Go!

Pokémon Go breidt uit met een nieuwe player activity: vechten tegen Team Rocket. Team Rocket NPC’s kun je tegenkomen bij Pokéstops en andere locaties. De nieuwe activiteit wordt geleidelijk uitgerold.

Om een battle tegen Team Rocket te winnen moet je al speler drie Shadow Pokémon (een nieuw soort evil Pokémon) van hetzelfde type verslaan. Zodra je de battle wint, druipt Team Rocket met de staart tussen de benen af, en krijg je zelf de kans om de Pokémon te vangen. Dat zal ‘m leren.

Shadow Pokémon in Pokémon Go hebben een eigen unieke Charge move genaamd Frustration. Als speler kan je de keuze maken om de Shadow Pokémon te “zuiveren” door er wat Stardust en Candy aan te geven, waarna de Pokémon minder kost om te upgraden. Ook wordt dan de nieuwe Charge move Return geleerd.

 

 

Vechten in Pokémon Go

Sinds eind 2018 is het al mogelijk voor spelers om tegen andere spelers te knokken. Hetzelfde battle-systeem zal ook gebruikt worden voor de gevechten tegen Team Rocket.

The Pokémon Company is flink bezig de laatste tijd. Naast deze uitbreiding op Pokémon Go, verschijnt later deze zomer ook Pokémon Masters voor Android en iOS en op 15 november verschijnen Pokémon Sword en Shield voor de Nintendo Switch.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in