Pokémon Sword en Shield aankondiging, starter Pokémon en Galar regio

(Toevallig) Nog meer Pokémon nieuws vandaag! Een nieuwe Pokémon game trailer is zojuist verschenen op het YouTube kanaal van Nintendo. Hieronder kun je de trailer direct bekijken.

De nieuwe Pokémon games, genaamd Pokémon Shield en Pokémon Sword, zullen later in 2019 uitkomen. De games spelen zich af in de gloednieuwe Galar regio, waar spelers talloze nieuwe Pokémon tegen zullen komen.

 

Galar is een uitgestrekte regio met veel omgevingen – idyllisch landschap, moderne steden, dichte bossen en steile, met sneeuw bedekte bergen. De mensen en Pokémon wonen samen in deze regio en ze hebben samengewerkt om de industrieën hier te ontwikkelen.

Je bezoekt de verschillende Gyms in de regio Galar, met als doel de titel van Champion te pakken! En natuurlijk zo veel mogelijk Pokémon te catchen.

 

Pokémon Shield & Sword starters

Zoals gewoonlijk zijn er weer drie starters Pokémon welke je aan het begin van je journey gaat tegenkomen. Grookey, Scorbunny en Sobble zijn de nieuwe buddies waar je de reis mee mag maken.

pokemon sword en shield starter pokemon

Galar regio map

Ook de map van de volgende games is vrijgegeven. Zoals je hieronder kunt zien is de regio uitgestrekt en zijn er diverse landschappen te vinden.

pokemon galar regio map

Met games met enorme fanbases zoals deze, zullen er ongetwijfeld binnen no time meer nieuwtjes uitkomen. Blijf up-to-date!

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Als eerste de nieuwe iPhone 12 in huis 

Als eerste de nieuwe iPhone 12 in huis  Vanaf 16 oktober kun je de allernieuwste iPhone alvast vooruitbestellen. De nieuwe iPhone 12 pre order is...

Bedrijfsprocessen efficiënter maken: het stappenplan

Hoe groter een bedrijf wordt, hoe eerder het moment zich aandient waarop je het overzicht dreigt kwijt te raken. Als ondernemer zorg je er...

Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2

Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2. Dit gratis evenement is beschikbaar voor alle Destiny 2-spelers en loopt van 11 augustus tot 8...

Formule 1 2020 game review

Een Formule 1 coureur zijn is ongetwijfeld enorm stressvol. Laat staan dat je de baas bent van een compleet team, zoals McLaren of Red...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here