Potentiële release datum Luigi’s Mansion 3 gelekt via Amazon

De release datum voor Luigi’s Mansion 3 verscheen afgelopen weekend op Amazon Mexico. De pagina is inmiddels verwijderd, maar diverse nieuws media bevestigen dat de release datum van Luigi’s Mansion 3 op Amazon stond vermeld. 

4 oktober is de datum die Amazon Mexico meldde bij Luigi’s Mansion 3. Nintendo heeft zelf nog geen officiële release datum laten vallen. Het is dus redelijk opvallend dat Amazon een datum bij de game pagina plaatste, maar het is zeker niet de eerste keer dat een datum (per ongeluk) wordt geplaatst.

Dat de release datum van Luigi’s Mansion 3 in oktober is, dat komt geloofwaardig over. Dat is namelijk nog voor Halloween, wat uiteraard goed aansluit op het thema van de game. In Luigi’s Mansion 3 ga je namelijk als Luigi (bewapend met Poltergheist-stofzuiger) de strijd aan met een haunted mansion. Aangezien de game ook een co-op modus heeft, kan dat erg leuk zijn om met een vriend(in) te spelen!

Luigi’s Mansion 3 is vanaf 4 oktober verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Luigis Mansion

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in