Rage 2 is er bijna! Is de game iets voor jou? Check ’t hier

Rage 2 is Bethesda’s upcoming dystopische shooter. In Rage 2 speel je de ranger Walker die de vrijheid heeft om over het apocalyptische landschap te struinen. Je kan zelf het gender van Walker kiezen, evenals skills en outfits. In Rage 2 kun je kiezen uit talloze wapens, items en tools om de strijd aan te gaan met vijanden. Rage 2 is de opvolger van Rage, welke in 2011 uitkwam.

Rage 2 belooft bomvol gestoorde over-de-top actie te zitten. Als we de trailer mogen geloven, dan zit dat inderdaad wel goed.

 

What is Rage 2? trailer

In de trailer hierboven wordt aan de hand van cinematics en gameplay uitgelegd wat Rage 2 is. De missie van Walker is vechten voor rechtvaardigheid en vrijheid in een landschap waar die twee dingen zeldzaam zijn. Een asteroïde heeft namelijk iets van 80% van de wereldbevolking vernietigd. Lijpe psychopatische bendes dwalen over de open wegen en de overheersende Authority probeert met een ijzeren vuist te regeren. Daar moet je natuurlijk een stokje voor steken.

 

Rage 2 release datum

Rage 2 verschijnt op 15 mei. De pre-order is uiteraard al beschikbaar. Bij de pre-order krijg je het volgende:

  • Nicholas Raine Armor
  • Settler Pistol
  • Cult of the Death God Mission
  • Mutant Monster Truck Skin

Zelf zou ik zoals gewoonlijk even wachten met bestellen totdat de reviews binnen zijn. Je weet het maar nooit met de game developers van vandaag.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in