Red Dead Online krijgt (eindelijk) een update

Langverwachte roleplaying update rolt vanaf 10 september uit

Volgende week komt de langverwachte roleplaying update, aldus Rockstar Games. Vanaf 10 september kan je je rol invullen als de nieuwe “classes”: Bounty Hunter, Trader of Collector.

Elke nieuwe role heeft natuurlijk zijn eigen skills en abilities. Je hoeft als speler geen class te kiezen zoals in andere games. De rollen zijn eigenlijk “Frontier Pursuits”: nieuwe uitdagingen die je aan kunt gaan. Voor de Frontier Pursuit als Bounty Hunter dien je bijvoorbeeld bounties te completen en als Collector zal je diverse verzamelobjecten bij elkaar moeten rapen. Wanneer je een challenge volbrengt, dan krijg je daar uiteraard ook XP en gold voor.

 

De drie rollen, Bounty Hunter, Trader en Collector

 

De nieuwe rollen van Red Dead Online

Alledrie de rollen hebben verschillende skills en abilities – en er is een level-up systeem. De vier levels (per rol dus) zijn Novice, Promising, Established en Distinguished. Een voorbeeld dat werd gegeven is dat de Trader op een bepaald level z’n hond een enemy camp kan laten bespieden. Best geinig.

De Red Dead Online update van 10 september brengt ook andere Quality of Life aanpassingen met zich mee. Zo krijgen spelers straks toegang tot meerdere stallen voor hun paardjes, krijgen guns een balance update en worden verkoopprijzen gefikst.

Spelers van Red Dead Online hebben lang moeten wachten op de update. Rockstar Games meldde eerder dit jaar (in mei) dat deze update in de zomer zou verschijnen.

 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in