Sea of Thieves krijgt een nieuw eiland: Shores of Gold!

Sea of Thieves krijgt een update die er supertof uitziet. Er komt namelijk een compleet nieuw eiland naar de game, welke spelers straks uiteraard kunnen ontdekken en uitpluizen. De nieuwe toevoeging aan de game heet Tall Tales – Shores of Gold en bevat een groot nieuw gebied, compleet nieuwe verhaallijnen, vijanden en verrassingen.

Sea of Thieves kreeg na de release veel kritiek, bijvoorbeeld dat de game erg leeg voelde. De zee is breed, maar niet diep, zo gezegd. Sinds de Anniversary Update is er echter veel veranderd en zijn spelers een stuk enthousiaster over de cartoony piraten game.

 

Wat is er te doen in Shores of Gold?

De zoektocht naar de legendarische Shroudbreaker neemt je mee naar plaatsen die worden beschermd door duivelse puzzels en nog meer duivelse valstrikken. Het schijnt moeilijker dan ooit te zijn om je handen (en haken) op de schat van andere piraten te slaan. Vele onthullingen en bestemmingen liggen voor je. Je vindt oude artifacts en betoverde items, overwint valstrikken en ontmoet nieuwe vijanden zoals de Skeleton Lords als onderdeel van deze epische reis.

Bezoek de Mysterious Stranger in een taverne om de Shores of Gold storyline te beginnen. Dit geduldige en buitenaardse individu, een afgezant van de Pirate Lord, heeft een merkwaardig verhaal te vertellen. Geen enkele piraat die het zeezout waard is zou een dergelijke introductie missen!

Je ontmoet diverse ongewone personages uit de hele Sea of Thieves terwijl je elk hoofdstuk in Tall Tales – Shores of Gold verkent. Houd je ogen open voor een aantal oude bekenden, waaronder een aantal figuren uit de roman Sea of Thieves, Athena’s Fortune.

 

Tall Tales – Shores of Gold release datum

Shores of Gold komt uit op 30 april, dus nog maar een paar dagen wachten. Fans van Sea of Thieves zijn in ieder geval razen enthousiast, als we de YouTube comments mogen geloven.

Heb je deze game nog niet in huis? Sea of Thieves is beschikbaar op Xbox One!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in