Nieuwe beelden van Skyblivion (Skyrim + Oblivion)

Op YouTube verscheen afgelopen weekend een nieuwe trailer van Skyblivion: The Elder Scrolls Oblivion, maar dan geremastered in de stijl van Skyrim. Deze mod voor TES Skyrim wordt ontwikkeld door Rebelzize, door een team van meer dan 50 developers.

Skyblivion is in the making sinds 2012, maar volgens developer Rebelzize is het einde van de ontwikkeling (en daarmee het begin voor spelers) in zicht. Rebelsize zei het volgende met het uitbrengen van de Skyblivion teaser trailer:

 

“We zijn de afgelopen jaren hard aan het werk geweest en recentelijk is veel van dat werk op zijn plaats gevallen en is het eindelijk vormgegeven aan wat we een echte videogame kunnen noemen.

We zijn super enthousiast om te zien dat al ons harde werk vruchten afwerpt, wat nog belangrijker is, maar we zijn ook enthousiast om degenen die ons al die tijd hebben gesteund te laten zien waar het voor is geweest. Het was een lange rit, maar we zijn eindelijk op een punt waarop het einde bijna in zicht is.”

 

“Onze externe wereldkaart nadert zijn laatste ontwikkelingsstadia, wat betekent dat hij bijna voltooid is. Wezens, flora, wapens, pantsers en 3D-middelen in het algemeen worden in een snel tempo geïmplementeerd en geproduceerd en als gevolg daarvan begint de wereld zich levend te voelen. De wereld wordt nu bewoond door wilde dieren die rondlopen en monsters die je in elke hoek proberen te vermoorden.

Quests hebben ook grote vooruitgang geboekt, hoewel er nog veel moet worden opgelost om alles zo soepel mogelijk te laten werken.”

 

Skyblivion screenshots

Onderstaande screenshot zijn eigendom van Rebelzize. De game ziet er zachtgezegd fenomenaal uit.

 

Meer weten over Skyblivion?

Voor meer informatie over de mod, of om een bijdrage te leveren aan dit immense project, kun je https://skyblivion.com/ bezoeken. Het team van 50+ developers heeft flink wat bloed, zweet en moeite in de mod gestopt. Met jouw hulp kunnen ze het hopelijk snel afronden.

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Jagex groeit vijf jaar op rij, met recordomzet van 110,9 miljoen pond

De inkomsten stijgen met bijna 20% op jaarbasis en leveren de beste resultaten ooit op Het totaal aantal abonnees steeg dit jaar met bijna een...

ROG Strix G17 met RTX 2070 Super is nu beschikbaar in Nederland

Amsterdam, 23 juni 2020 - In navolging van de release van de ROG Strix G15 brengt Republic of Gamers vandaag de Strix G17 uit in...

Drie nieuwe EA Originals!

REDWOOD CITY, Calif. - 19 juni 2020 - Vandaag, tijdens EA Play Live onthulde Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) drie nieuwe EA Originals-games en bevestigde...

EA Play Live 2020: Apex Legends, EA Originals, Star Wars: Squadrons

REDWOOD CITY, Calif. - 19 juni 2020 - Op EA Play Live 2020 verwende Electronic Arts Inc (NASDAQ: EA) spelers meer dan ooit met gloednieuwe...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here