Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2

Gratis in-game event voor alle spelers vanaf 11 augustus

Solstice of Heroes keert terug in Destiny 2. Dit gratis evenement is beschikbaar voor alle Destiny 2-spelers en loopt van 11 augustus tot 8 september. Tijdens dit in-game event kunnen spelers een quest van Eva Levante voltooien en een gratis Solstice of Heroes-muziektrack ontgrendelen. Deze muziektrack kunnen spelers daarna claimen door online in te loggen op hun Bungie Rewards-account.

Solstice of Heroes brengt ook de European Aerial Zone (EAZ) terug. Hier nemen Guardians het op tegen de Hive, de Cabal en de Fallen. Zodra spelers de vijanden hebben verslagen, maken ze kans op het Solstice of Heroes-armor.

Spelers die hun Power Level willen verhogen, kunnen Solstice Key Fragments verzamelen om Solstice Packages te ontgrendelen. Deze bevatten Powerful gear en nieuwe armor upgrades. Solstice of Heroes brengt ook twee Triumphs, die meetellen voor je progressie in de huidige Moments of Triumph.

Bij Tess Eververse in de Tower zijn ook nieuwe Universal Ornaments, een nieuwe finisher, nieuwe accessoires en nieuwe emotes beschikbaar. Met Universal Ornaments ziet Legendary armor eruit als een Solstice armor, inclusief een subclass-specific glow.

Destiny 2: Beyond Light is beschikbaar voor pre-order op de Xbox One, PC via Steam, PlayStation®4 en op Stadia.

Destiny 2 komt ook naar de Playstation®5 en Xbox Series X next-gen-consoles. Daarnaast worden alle aankopen van Destiny 2: Beyond Light op Xbox One via Smart Delivery gratis overgezet naar Xbox Series X. Aankopen op Playstation®4 worden gratis geüpgraded naar Playstation®5. Meer details over Destiny 2 voor de next-gen-consoles worden in de komende maanden bekendgemaakt.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Alles over de nieuwe trend; De Philips HUE spots

Spotjes worden vaak gebruikt. Als gewone verlichting, maar ook als sfeerverlichting. Spots kun je namelijk heel makkelijk bedienen. Vooral de Philips HUE spots. Dit...

Alleen al voor The Grand Tour zou je een abonnementje op Amazon nemen

Sinds het ontslag van Jeremy Clarkson bij de BBC is Top Gear niet meer het programma zoals we dat kenden. Maar Clarkson en zijn...

Deze games komen op de markt in 2021

2020 was een vreemd jaar in het algemeen, maar voor de game industrie was het best goed. Zo werd de Final Fantasy 7 Remake...

Bizar: check deze hacker films uit het pre-internet-tijdperk

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar nog niet zo heel lang geleden waren mobieltjes en laptops onzichtbaar op het witte doek. Men...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here