Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay onthulling in juni

Respawn kondigde afgelopen zaterdag (Star Wars dag) aan dat de eerste gameplay beelden van Star Wars Jedi: Fallen Order volgende maand te zien zullen zijn tijdens de E3 van 2019. EA toont Fallen Order op haar eigen event; EA Play. EA Play loopt van 7 tot 9 juni in Hollywood. Het is het vierde jaar op rij dat EA haar eigen gaming event houdt, met plannen voor de toekomst, de mogelijkheid om games te spelen en meer.

 

 

Star Wars Jedi: Fallen Order draait om de Jedi Cal Kestis; een lid van de Scrapper Guild die probeert te ontsnappen aan de Empire. Fallen Order speelt zich af na Order 66. De release datum voor Star Wars Jedi: Fallen Order is 15 november 2019. De game is vanaf beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in