Star Wars Jedi: Fallen Order – wat weten we tot nu toe

0
2703
star wars jedi fallen order game

Star Wars Jedi: Fallen Order is gisteravond officieel onthuld door EA en Respawn. Als speler in Star Wars Jedi: Fallen Order speel je de Jedi Cal Kestis (vertolkt door Gotham acteur Cameron Monaghan). Cal Kestis is lid van de Scrapper Guild en probeert te ontkomen aan de Empire. De events in Star Wars Jedi: Fallen Order vinden plaats na beruchte Order 66.

 

Fallen Order reveal trailer

Verhaal en gameplay

In de trailer kunnen we helaas geen gameplay zien. Jammer. Wel weten we meer over het verhaal van de game. Star Wars Jedi: Fallen Order belooft een verhaal gedreven game te zijn, zonder multiplayer. Vince Zampella, studiohoofd van Respawn tijdens de aankondiging: “Ik weet dat we bekendstaan om multiplayergames, maar dat is niet alleen wie we zijn. Jedi: Fallen Order is een verhaalgame.” Ook worden er een aantal nieuwe personages geïntroduceerd in de trailer en zien we iemand wallrunnen. Het zal me niet verbazen als we dat straks als spelers ook kunnen doen.

 

Star Wars Jedi: Fallen Order release datum

De release datum voor Star Wars Jedi: Fallen Order is 15 november 2019. De game is vanaf beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Maar ja, die release datum kenden we eigenlijk al. Hoe we dat weten? De Italiaanse Amazon shop gaf dit aan als datum bij de game (de pagina is inmiddels verwijderd). Ook zijn er enkele pins opgedoken van de conventie waar de nieuwe Star Wars game onthuld wordt. Op de pins staat tevens de datum 15 november 2019.

star-wars-jedi-fallen-order-pin

Wat denk jij: heb je zin in de game, of vertrouw je EA niet? Laten we in ieder geval nog maar even wachten met pre-orderen, totdat er meer bekend is.

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in