De eerste episode van de Star Wars VR game, Vader Immortal, die vorig jaar werd aangekondigd, komt nog voor de komende zomer uit. Dat bevestigde de makers Oculus, ILMxLAB en Hellblade-studio Ninja Theory. Na verloop van tijd komen er meerdere episodes uit die je kunt spelen op de Oculus Rift.

In Star Wars: Vader Immortal speel je een smokkelaar die gevangen is genomen door Darth Vader. De missie: ontsnappen. De game speelt zich af tussen de events van Revenge of the Sith en A New Hope. En ja: knokken met een lightsaber in je hand zit in de game! Dat wordt dik.

 

Veel Star Wars nieuws deze dagen! Heb je de trailer van de single player game Star Wars Jedi: Fallen Order al gezien?

Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen is 'ie ook bedreven in urenlang Netflixen en houdt hij tech- en gadgetontwikkelingen nauw in de gaten. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu over zijn interesses. Niet alleen voor entertainment doeleinden, maar ook om jou het laatste gaming-, film- en technieuws te brengen!

Wat vind jij ervan? Laat het me weten!