Tamarin: de schattige platformer met guns en aapjes

Tamarin is een retro platformer game die deze zomer nog uitkomt. De game wordt ontwikkeld door Chameleon Games, welke is opgericht door een aantal voormalige developers van Respawn. In Tamarin speel je als een schattig Tamarin aapje (met een gun, hou ‘m in de gaten) in een Noorse wereld.

Je missie? Andere Tamarin aapjes redden van de kwade insecten die de idyllische wereld proberen over te nemen. In de tussentijd ren je achter elektrische vuurvliegjes aan, red je onschuldige vogels en probeer je zo goed mogelijk de wereld te redden. Met al je apenkracht.

De release datum voor Tamarin is zomer 2019, maar een exacte datum is nog niet bekend. Op de officiële site staat de prijs van $ 26,99 USD aangegeven. Tamarin wordt beschikbaar op PlayStation 4 en op PC via Steam.

Hieronder enkele screenshots van de game.

tamarin screenshot 2tamarin screenshot 3 tamarin screenshot1

Beelden: Steam

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in