The Division 2 release (nog maar een paar nachtjes wachten)!

The Division 2 is on its way. De game van Tom Clancy is het vervolg op het semi-succesvolle eerste deel, dat in 2016 zijn debuut maakte. Na enige (lees: pittig veel) klachten van spelers en critics, heeft de The Division 1 vele transities en verbeteringen doorgemaakt.

Laten we hopen dat de developers ervan hebben geleerd – en die learning mee hebben genomen in het maken van The Division 2. 15 maart kunnen we de game spelen!

Check hieronder de vette live action trailer van de game, of check de gameplay video daaronder.

Let op: “intens geweld waarschuwing!”

The Division 2 pre order kun je nu alvast bestellen voor PC, Xbox One en PS 4 bij Bol.com.

Koop bij bol.com

 

The Division 2: endgame, classes, factions en meer

Op de officiële site van The Division 2 kun je tot in detail lezen wat je in de game kunt doen en welke keuzes je als player kunt maken. Ik kan het je wel vertellen, maar de officiële site is tot in de puntjes verzorgd en overzichtelijk. Dat is wel eens anders!

Ben jij enthousiast over de game, of ben je nog sceptisch? Zelf heb ik de game al besteld, can’t wait!

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

Lees ook dit: