Towers: fantastische open world indie game met bizarre wezens

Towers is een game die momenteel wordt ontwikkeld door DreamLitStudios. De game omvat een grote open wereld met talloze bizarre wezens. Towers is een project waar nog maar een handjevol indie developers aan werkt. Een team van 6 developers heeft het prototype wat je in de trailer hieronder kunt zien in 12 maanden gemaakt. Niet normaal. 

We zijn nog in de early days van Towers, maar de onderstaande trailer belooft wat. Check ‘m en laat me weten wat je er van vindt!

 

Towers game trailer

 

Wat kun je doen in Towers?

Als we van de trailer uit mogen gaan, belooft Towers een survival RPG met co-op elementen te worden. In de trailer zien we hoe gemaskerde mensen (kinderen?) planten en voedsel verbouwen – en complete dorpen uit de grond trekken. Op de Twitter van DreamLitStudios zien we dat de studio bezig is met het implementeren van dingen als bouwen, ontdekken, boog- en speervissen, onderwater plantages creëren, beesten temmen (en als mount gebruiken), complete handelscaravans opzetten en vele andere dingen. Ook zien we in de trailer reusachtige vijanden. Daar kunnen we vast de strijd mee aan gaan.

Elk wezen speelt een eigen rol binnen het ecosysteem van Towers. Wat die rol precies is? Dat is aan de speler om straks uit te zoeken!

 

Towers concept art

Check hieronder wat concept art van Towers. Wat vind jij? Ziet dit er vet uit, of niet? Als we de trailer mogen geloven zijn veel van deze wezens niet enkel concept art, maar zitten ze straks ook daadwerkelijk in de game.

towers game concept art

Bron: DreamLitStudios

towers game concept art

Bron: DreamLitStudios

 

Op de hoogte blijven van Towers? Zodra er meer nieuws is, vind je dat hier op radmag.nl. In de tussentijd kun je natuurlijk ook het Twitter kanaal van DreamLitStudios in de gaten houden. 

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in