More

  Towers: fantastische open world indie game met bizarre wezens

  Towers is een game die momenteel wordt ontwikkeld door DreamLitStudios. De game omvat een grote open wereld met talloze bizarre wezens. Towers is een project waar nog maar een handjevol indie developers aan werkt. Een team van 6 developers heeft het prototype wat je in de trailer hieronder kunt zien in 12 maanden gemaakt. Niet normaal. 

  We zijn nog in de early days van Towers, maar de onderstaande trailer belooft wat. Check ‘m en laat me weten wat je er van vindt!

   

  Towers game trailer

   

  Wat kun je doen in Towers?

  Als we van de trailer uit mogen gaan, belooft Towers een survival RPG met co-op elementen te worden. In de trailer zien we hoe gemaskerde mensen (kinderen?) planten en voedsel verbouwen – en complete dorpen uit de grond trekken. Op de Twitter van DreamLitStudios zien we dat de studio bezig is met het implementeren van dingen als bouwen, ontdekken, boog- en speervissen, onderwater plantages creëren, beesten temmen (en als mount gebruiken), complete handelscaravans opzetten en vele andere dingen. Ook zien we in de trailer reusachtige vijanden. Daar kunnen we vast de strijd mee aan gaan.

  Elk wezen speelt een eigen rol binnen het ecosysteem van Towers. Wat die rol precies is? Dat is aan de speler om straks uit te zoeken!

   

  Towers concept art

  Check hieronder wat concept art van Towers. Wat vind jij? Ziet dit er vet uit, of niet? Als we de trailer mogen geloven zijn veel van deze wezens niet enkel concept art, maar zitten ze straks ook daadwerkelijk in de game.

  towers game concept art

  Bron: DreamLitStudios

  towers game concept art

  Bron: DreamLitStudios

   

  Op de hoogte blijven van Towers? Zodra er meer nieuws is, vind je dat hier op radmag.nl. In de tussentijd kun je natuurlijk ook het Twitter kanaal van DreamLitStudios in de gaten houden. 

  Robert Hoebe
  Robert Hoebe
  Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

  Laatste artikelen

  Bijgeloof in de sportwereld: topsporters en hun kledingvoorschriften

  Dat de sportwereld bol staat van het bijgeloof is niets nieuws. Iedereen die weleens aan sport doet of ervan houdt om sport te kijken...

  De Samsung S20 en Galaxy Z Flip: back to the flip phone?

  De geschiedenis herhaalt zichzelf zegt men wel eens. Zo te zien heeft men gelijk. Samsung heeft afgelopen dinsdag 11 februari haar Galaxy S20-serie gepresenteerd...

  Overwatch 2 onthulling op Blizzcon

  Nieuwssite ESPN liet gister weten informatie te hebben over een Overwatch 2 onthulling op Blizzcon. Na de geruchten van een week terug over een potentiële...

  Eerste gameplay footage Command and Conquer remaster!

  EA deelde vannacht de eerste beelden van de Command and Conquer remaster. De game heeft nog geen verwachte release datum.   Afgelopen juli onthulde het Command...

  Gerelateerde artikelen

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here