More

  World of Warcraft 15th Anniversary – mount & Collector’s Edition

  World of Warcraft wordt dit jaar 15! Blizzard pakt goed uit, met een toffe Collector’s Edition en een in-game event waarbij je een hele vette mount kunt krijgen. De Collector’s Edition krijg je in huis vanaf 8 oktober voor $ 99,99 USD. Het slechte nieuws: de box in de officiële Blizzard Store is compleet uitverkocht. Bij retailers zoals bol.com zal deze binnenkort waarschijnlijk verschijnen.

  UPDATE donderdag 16 mei: de 15th Anniversary Collector’s Edition is nu verkrijgbaar bij GameMania in beperkte oplage! 

  UPDATE vrijdag 17 mei: ook bij GameMania is de Collector’s edition nu uitverkocht. We houden retailers in de gaten; zodra we zien dat de CE ergens beschikbaar is, lees je dat hier.

   

  WoW’s 15th Anniversary Collector’s Edition

  Zoals Blizzard ook met elke World of Warcraft uitbreiding doet, krijgt ook de CE speciale in-game items en is deze maar tijdelijk beschikbaar. Maar wat zit er allemaal in de Collector’s Edition?

  • Een badass box
  • Een standbeeldje van Ragnaros van 26 centimer hoog
  • Twee in-game flying mounts (één voor Alliance, één voor Horde). De mounts zijn gekleurd als standbeelden.
  • 30 dagen WoW gametime
  • Een World of Warcraft muismat
  • 8 fine-art posters om in te lijsten en op te hangen (rechts onderin)
  • Een pin van Onyxia

  world of warcraft 15 jaar collectors edition

  De 15th Anniversary Collector’s Edition bevat een tof beeldje van Ragnaros, de eerste grote raid boss in World of Warcraft. Beeld: Blizzard.

  Dat is de inhoud van de Collector’s Edition, maar er natuurlijk nog meer te halen in-game. Namelijk een hele dikke Obsidian Earthwarden mount. Deze flying mount is te halen tijdens een in-game event dat tijdens de Anniversary loopt. Hoe en wat voor evenement dat is, dat is nog onbekend. Ook unlocken spelers tijdens het event de Baby Nefarion pet!

  Zowel de mount als de pet zijn super tof! Beeld: Blizzard.

   

  Classic World of Warcraft release

  Het is een groot jaar voor World of Warcraft. Niet enkel bereikt de game zijn 15e levensjaar, ook is de release datum voor WoW Classic deze week bekendgemaakt. Fans van de game zitten hier al jaren op de wachten – en nu is het eindelijk zo ver! Dat wordt straks weer klassiek levelen in The Barrens, in Westfall, keiharde PvP actie in Stranglethorn Vale en natuurlijk een duik nemen in dungeons zoals Stratholme!

  Stratholme WoW Classic

  Stratholme is één van de endgame dungeons in World of Warcraft Classic. Beeld: Blizzard.

   

  Goed nieuws dus voor World of Warcraft spelers! Check hier nogmaals alles over de officiële release datum voor WoW Classic. Wat denk jij: ga je proberen de WoW 15th Anniversary Collector’s Edition te bemachtigen? Let me know in de comments!

  Robert Hoebe
  Robert Hoebe
  Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

  Laatste artikelen

  Bijgeloof in de sportwereld: topsporters en hun kledingvoorschriften

  Dat de sportwereld bol staat van het bijgeloof is niets nieuws. Iedereen die weleens aan sport doet of ervan houdt om sport te kijken...

  De Samsung S20 en Galaxy Z Flip: back to the flip phone?

  De geschiedenis herhaalt zichzelf zegt men wel eens. Zo te zien heeft men gelijk. Samsung heeft afgelopen dinsdag 11 februari haar Galaxy S20-serie gepresenteerd...

  Overwatch 2 onthulling op Blizzcon

  Nieuwssite ESPN liet gister weten informatie te hebben over een Overwatch 2 onthulling op Blizzcon. Na de geruchten van een week terug over een potentiële...

  Eerste gameplay footage Command and Conquer remaster!

  EA deelde vannacht de eerste beelden van de Command and Conquer remaster. De game heeft nog geen verwachte release datum.   Afgelopen juli onthulde het Command...

  Gerelateerde artikelen

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here