WoW Classic beta afgelopen, volgende stress test 25 juli

Voor nu zijn de Classic servers weer even gesloten.

De beta van World of Warcraft Classic is per vandaag (12 juli) afgelopen. Beta spelers en streamers zullen hun Classic addiction helaas weer even op de plank moeten leggen. Op 25 juli gaan de servers opnieuw open voor spelers, voor de laatste stress test.

De WoW Classic beta begon op 15 mei, maar de laatste twee weken stopten steeds meer mensen met het spelen van de beta. De hoofdreden was dat spelers geen burn-out effect wilden ervaren, terwijl de echte release van het spel zo dichtbij is. Streamers op Twitch speelden de beta echter nog wel. Er zijn honderden bugs gevonden waar druk aan wordt gewerkt. Velen zijn al opgelost.

 

WoW Classic stress test op 25 juli

25 juli is er een open stress test waar iedereen die een account heeft en de game download aan mee kan doen. De stress test is de laatste keer dat de servers opengaan voor het grote publiek, voor de officiële release. Meedoen aan de stress test van 25 juli kan erg leuk zijn, met alle drukte. Hoogstwaarschijnlijk lopen GM’s weer te klooien (net als in de beta) en zie je honderden level 1’s vechten tegen world bosses in de starting zones.

 

Naam reserveren in WoW Classic op 13 augustus

Belangrijker dan de stress test is echter de mogelijk tot naam reserveren in WoW Classic. Dat is op 13 augustus beschikbaar voor spelers die een lopende World of Warcraft subscription hebben. Is jouw naam het waard om alvast game time voor aan te schaffen? Dat moet je uiteraard zelf weten. Persoonlijk probeer ik de felbegeerde naam Bob te scoren, dus voor mij is het een pluspunt.

Advies: als je de game installeert tijdens de stress tests van 25 juli, dan kan je als het goed is op 13 augustus direct de character creation induiken zonder installatietijd. 

 

De officiële release datum van WoW Classic is 27 augustus, om 1:00 middernacht in Nederland.

Robert Hoebe
Robert Hoebe
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Logitech G stapt in als e-racingpartner bij online raceprogramma “RACEMAKKERS”

Leusden, 2 juli 2020 - Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), en toonaangevend innovator op het gebied van gamingtechnologieën en...

Jagex groeit vijf jaar op rij, met recordomzet van 110,9 miljoen pond

De inkomsten stijgen met bijna 20% op jaarbasis en leveren de beste resultaten ooit op Het totaal aantal abonnees steeg dit jaar met bijna een...

ROG Strix G17 met RTX 2070 Super is nu beschikbaar in Nederland

Amsterdam, 23 juni 2020 - In navolging van de release van de ROG Strix G15 brengt Republic of Gamers vandaag de Strix G17 uit in...

Drie nieuwe EA Originals!

REDWOOD CITY, Calif. - 19 juni 2020 - Vandaag, tijdens EA Play Live onthulde Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) drie nieuwe EA Originals-games en bevestigde...

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here