WoW Classic beta afgelopen, volgende stress test 25 juli

Voor nu zijn de Classic servers weer even gesloten.

De beta van World of Warcraft Classic is per vandaag (12 juli) afgelopen. Beta spelers en streamers zullen hun Classic addiction helaas weer even op de plank moeten leggen. Op 25 juli gaan de servers opnieuw open voor spelers, voor de laatste stress test.

De WoW Classic beta begon op 15 mei, maar de laatste twee weken stopten steeds meer mensen met het spelen van de beta. De hoofdreden was dat spelers geen burn-out effect wilden ervaren, terwijl de echte release van het spel zo dichtbij is. Streamers op Twitch speelden de beta echter nog wel. Er zijn honderden bugs gevonden waar druk aan wordt gewerkt. Velen zijn al opgelost.

 

WoW Classic stress test op 25 juli

25 juli is er een open stress test waar iedereen die een account heeft en de game download aan mee kan doen. De stress test is de laatste keer dat de servers opengaan voor het grote publiek, voor de officiële release. Meedoen aan de stress test van 25 juli kan erg leuk zijn, met alle drukte. Hoogstwaarschijnlijk lopen GM’s weer te klooien (net als in de beta) en zie je honderden level 1’s vechten tegen world bosses in de starting zones.

 

Naam reserveren in WoW Classic op 13 augustus

Belangrijker dan de stress test is echter de mogelijk tot naam reserveren in WoW Classic. Dat is op 13 augustus beschikbaar voor spelers die een lopende World of Warcraft subscription hebben. Is jouw naam het waard om alvast game time voor aan te schaffen? Dat moet je uiteraard zelf weten. Persoonlijk probeer ik de felbegeerde naam Bob te scoren, dus voor mij is het een pluspunt.

Advies: als je de game installeert tijdens de stress tests van 25 juli, dan kan je als het goed is op 13 augustus direct de character creation induiken zonder installatietijd. 

 

De officiële release datum van WoW Classic is 27 augustus, om 1:00 middernacht in Nederland.

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in