Dire Maul komt vroeg naar Wow Classic: voorbereiden!

Tijd om de groep weer bij elkaar te roepen!Blizzard verraste WoW Classic spelers gisteren met nieuws: de dungeon Dire Maul komt eerder dan verwacht naar Classic. In de week van 15 oktober om precies te zijn.

Dat maakte Ion Hazzikostas gister bekend met onderstaande video. Dat is een surprise, omdat Dire Maul eigenlijk pas beschikbaar zou worden in Phase 2 van Classic. Phase 2 omvat nu dus de world boss Doom Lord Kazzak en natuurlijk het PvP reward (honor) systeem.

Dire Maul heeft verschillende vleugels met diverse bosses (en natuurlijk toffe nieuwe loot, waarvan sommige pre-best in slot gear is). Met de komst van Dire Maul komen ook nieuwe quests, profession recipes en meer.

 

Hoe voor te bereiden?

Zijn de Pristine Black Diamonds op jou server goedkoop (onder 15 gold) te krijgen? Kopen dan! De prijs van deze zeldzame items gaat straks door het dak heen door de nieuwe enchants die met Dire Maul uitkomen. Zoals de helm enchant Arcanum of Focus.

Ook Felcloth is een item waarvan de waarde sterk omhoog zal gaan. Onder anderen door Fel Gloves. Om die te maken zijn maar liefst 20 Felcloth nodig – en elke Warlock en Shadow Priest zal deze willen! Genoeg vraag dus.

Verder kan je je natuurlijk het best voorbereiden op deze nieuwe (15 jaar oude) dungeon door alvast te gearen, level 60 te worden en je dungeon group bij elkaar te roepen!

 

WoW content preview video

Check hieronder de Dire Maul aankondiging en een preview voor WoW (retail) patch 8.3!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in