Naam reserveren in WoW Classic kan vanaf nu

Wil je een specifieke naam reserveren in World of Warcraft Classic? Dat is sinds vannacht 00:00 mogelijk. 

Blizzard heeft de servers van WoW Classic op een kier gezet. De release datum van Classic is pas op 27 augustus, maar spelers met een actieve World of Warcraft subcription kunnen nu al hun favoriete namen reserveren. Dan moet je echter wel rap zijn. De optie om namen te reserveren is er al sinds middernacht, dus de meest populaire namen zijn al ingenomen. Zelf probeerde ik de naam “Bob” te bemachtigen, maar helaas. Niet gelukt.

Je kan maximaal 3 namen reserveren per account – dus niet per server. Belangrijk om te weten is dat je op een PvP server maar als één faction kan spelen. En dus ook maar van één faction een character kan kiezen. Overleg dus goed met je vrienden op welke server – en als welke faction – jullie gaan spelen, voordat je je characters maakt. Om je namen te reserveren kan je in de Battle.net launcher WoW Classic installeren (of updaten als je dat al hebt gedaan). Je kan inloggen in een server en je character maken, maar helaas nog niet de gamewereld betreden. Daarvoor zullen we nog even moeten wachten tot de 27e.

Ben je er nog niet helemaal uit welke class je wil spelen in WoW Classic? Check dan onze WoW Classic class picking guide!

Robert
Robert
Robert is eindredacteur van RADmag.nl. Groot fan van games als Destiny, WoW, Animal Crossing, The Elder Scrolls en vele andere titels. Naast gamen ook bedreven in urenlang Netflixen en lezen. Na een opleiding Redactie & Mediaproductie schrijft hij nu op RADmag.nl, voornamelijk over gaming.

Laatste artikelen

Gerelateerde artikelen

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in