WoW Classic release datum bekendgemaakt – Classic zomer!

1
3842
world of wacraft release datum

De release datum voor World of Warcraft Classic is eindelijk hier! Op 27 augustus 2019 gaan de poorten naar Azeroth opnieuw open. De content van World of Warcraft Classic wordt in delen vrijgegeven, om de originele release zo goed mogelijk na te bootsen. Check hier het complete WoW Classic content plan. Alles dat je nodig hebt om World of Warcraft Classic te spelen is de normale World of Warcraft subscription.

 

WoW Classic release tijd Nederland

In Europa (CEST) openen de servers van Classic WoW om 12AM, oftwel om 12 uur ’s nachts, de nacht van 26 augustus op 27 augustus. Neem de volgende dag dus maar vrij en doe een tukkie van te voren, want dat wordt opblijven.

global wow classic release date

De release datum van WoW Classic per gebied. Bron: Blizzard

 

WoW Classic release datum en beta

Een aantal WoW Classic content creators mochten afgelopen week op bezoek bij Blizzard in Irvine. Fans vermoedden uiteraard al het een en ander toen de content creators via hun eigen kanalen lieten weten te zijn uitgenodigd. World of Warcraft content creator MrGM deelde afgelopen weekend al de onderstaande tease via Twitter:

 

Ook andere content creators teasden WoW Classic nieuws. Streamer Towelliee plaatste een countdown timer op Twitch, welke aftelde tot 17:00 uur CEST. YouTuber TipsOut plaatste een tweet die hiernaar verwees. Best irritant, al die nietszeggende streamers die mysterieus doen over een 15 jaar oude game. Maar goed, we hebben eindelijk de WoW Classic release datum, dat is waar het om draait.

De BETA voor World of Warcraft Classic gaat morgen live, woensdag 15 mei 2019. De Beta is closed, wat betekent dat maar enkele mensen worden uitgenodigd om het te spelen. Diverse streamers zullen de Beta uiteraard streamen.

 

Welke class speel jij in World of Warcraft Classic?

De release datum voor WoW Classic is bekend, maar is het al bekend welke class jij gaat spelen in WoW Classic? Ga je voor de altijd handige pure DPS mage? Of toch maar een poging wagen als tank met de warrior class? Een class en race uitkiezen is waarschijnlijk dé moeilijkste keuze in Classic. Neem dus de tijd om de juiste te kiezen! Check de WoW Classic Class Picking Guide van MadSeasonShow voor tips. Ook YouTuber Kargoz heeft goede video’s over het levelen van elke class, ik raad zeker aan om deze te kijken.

In deze poll staan meer dan 6000 antwoorden van Classic players, zodat je een beetje kunt vergelijken wat anderen gaan spelen.

 

Wat denk jij: is het je tijd waard om jezelf opnieuw te verliezen in een 15 jaar oude game? Of laat je de opening van de eerste nieuwe WoW Classic servers in 15 jaar aan je voorbijgaan? De WoW Classic release datum is 27 augustus 2019! Let me know in de comments of jij bij de release bent.

1 Comment

Leave a reply

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in